Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Meg kell tanulnod uralkodni az indulataidon, különben a héten sok olyan helyzetbe kerülhetsz, amiben egyáltalán nem érzed jól magadat. Mielőtt kimondasz valamit, vegyél egy nagy levegőt, és számolj el háromig!

Szerelem: Nem érdemes siettetni a dolgokat, mert ha túl korán túl nagyra nőnek, nem lesz idejük megerősödni. Maradj türelmes, és ne láss problémát ott, ahol nincs is.

Karrier: Egy kollégád hibájából neked is bajod lehet a munkáddal. Legyél vele elnéző, mindenki hibázott már. A profizmushoz tartozik az is, hogy elegánsan kezelj egy ilyen helyzetet.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Kicsit fáradtnak, erőtlennek érezheted magadat a következő héten, de a hét második felében már energikusabb leszel. Fontos, hogy ne hagyd el magadat, ha kimozdulsz, esetleg sportolsz is egy kicsit, hamarabb visszatér az életkedved.

Szerelem: Ha úgy érzed, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan te szeretnéd, vedd kezedbe az irányítást! A szerelem nem magától marad fent, mindkét félnek dolgoznia kell érte.

Karrier: Ha nehéznek is érzed most tartani a tempót, próbálj nem lemaradni, mert a hét második felében plusz feladatokat kaphatsz, amiket nagyon lesz a korábbról maradt lemaradással együtt teljesíteni.

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Kellemesnek ígérkezik a következő hét, bár nem lesz meglepetésektől mentes. A családoddal kapcsolatban meglepő híreket kapsz, és a munkahelyeden is változások állhatnak be, ám ezek végül összességében pozitívan érintenek.

Szerelem: Most mindennél fontosabb, hogy rugalmas legyél, és elfogadd, hogy néha nem az van, ami neked a legkényelmesebb. Ha alkalmazkodsz, a párod később értékelni fogja.

Karrier: Aggasztó híreket kaphatsz egy változással kapcsolatban, de fölösleges megijedned, mert a helyzet végül úgy alakul, hogy még jól is jössz ki belőle.