Hogyan szeretnek a Rák pasik? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai

Hogyan szeretnek a Rák pasik? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Hogyan szeretnek a Rák pasik? – A Rák szerelmének fény- és árnyoldalai / 2. oldal

Ilyenek a szerelemben

A szerelemben hűségesek és szenvedélyesek, mindent megtesznek azért, hogy a boldog kapcsolatot hosszú távon is őrizni tudják. Romantikusak, kedveskedőek, ők azok, akik ok nélkül is ajándékokkal rukkolnak elő, és nem félnek lépten-nyomon bókolni. A kapcsolat indulásakor is hasonlóan viselkednek, szeretnek lovagiasan hódítani, kedvelik a „klasszikus” szerepeket, de nem ragaszkodnak ahhoz, hogy mindenáron ők viseljék otthon a nadrágot.

Odaadó hozzáállásukat és érzelemgazdag lelkivilágukat talán csak egy dolog árnyékolja be, mégpedig a féltékenység.

Többnyire nem mennek el a végletekig ezen a téren sem, és lényegében érthető az is, miért esnek gyakran a zöld szemű szörny fogságába.

A Rákok boldogsága mindig nagyban függ attól, milyen a szerelmi életük, kiegyensúlyozott-e a párkapcsolatuk.

Ha igen, akkor általában ők sem aggodalmaskodnak feleslegesen, azonban, ha bármilyen hiba kerül a gépezetbe, elkezdenek agyalni és kombinálni. Megrögzötten ragaszkodnak ahhoz, hogy szeretetben, hűségben és őszinteségben éljenek, és mivel ők maguk ilyenek, partnerüktől is ugyanezt várják el. Emiatt aztán főleg nem éri meg taktikázni a Rákok partnereként, féltékennyé tenni őket pedig kifejezetten rossz ötlet – a párkapcsolat indulásakor éppúgy, mint később.

Képek forrása: dima_sidelnikov/Depositphotos.com

Oldalak: 1 2

»

2 hozzászólás

  • Fazekasné
    2020.09.26., 14:07

    A Rák férfiak jellemzése tökéletes a vejem is az! Ok de nem irtok semmit a Rák hölgyekről szeretném tudni mi az amin tudnék javitani rugalmas és aljalnazkodó vagyok tanulok még a 7 éves unokámtól is.

    Válasz

Írj egy hozzászólást