Hogyan díszítsd a hálószoba ágy falát? 10 inspiráló megoldás

Hogyan díszítsd a hálószoba ágy falát? 10 inspiráló megoldás

Címlap / Otthon / Hogyan díszítsd a hálószoba ágy falát? 10 inspiráló megoldás

Süllyesztett világítás

A süllyesztett polcok virágkorukat élik: nem csupán azért, mert hihetetlenül praktikusak, hanem mert csodaszépek és modernek is egyben. Nem kizárólag eredeti funkciójukat tudják teljesíteni, tehát nem csak tárolóként tekinthetsz rájuk – a dizájnt is nagyszerűen fel tudják dobni. Jó példa erre ez a süllyesztett kialakítás, amit fényes tapétával és beépített világítással tettek igazán hangulatossá.

 

Egyedi burkolatok

A legtöbb burkolatnak van konkrét funkciója, de érdemes rájuk úgy is tekinteni, mint a dizájn szerves részeire. A hideg-és a melegburkolatok, a tapéták, a kazettás megoldások egytől egyig ideálisak arra, hogy egészen egyedi hangulatot adjanak a helyiségeknek. Ennél a hálószobánál a különleges tapéta elé helyenként olyan faburkolat került, ami izgalmassá és sejtelmessé teszi az arculatot.

 

Hangulatvilágítással

Ha valahol, akkor a hálószobában egész biztosan van helye a hangulatvilágításnak, ám erről nem csak sejtelmes fényű lámpákkal, vagy éppen gondosan megválogatott gyertyák segítségével gondoskodhatsz. A ledizzók tökéletesek erre a célra, ráadásul ma már igazán nem nehéz beszerezni elemmel működtethető változatokat – így a kábelekkel, dugaljakkal sem kell bajlódnod.

 

Rusztikus dekorációk

Amennyiben nem igazán kedveled a romantikus hangulatot, vagy legalábbis nem szeretnéd minden nap élvezni a hálószobádban, arra is van lehetőséged, hogy inkább a rusztikus vonalon indulj el. Ezek a dekorációk különösen jól mutatnak a vidéki stílusú, vintage otthonokban, ahol rendszeresen helyet kaphatnak az újragondolt, felújított, kicsit ütött-kopott tárgyak.

 

Méretes tükrök

A tükrök nem csupán izgalmasak lehetnek a hálószobában, dekorációnak sem utolsóak. Akár kisebbek, akár nagyobbak, a fejtámla fölé, vagy éppen oldalra téve is csodálatosan mutatnak. Ráadásként meg kell említeni, hogy a tükrök univerzális berendezési tárgyak, tehát minden stílushoz, irányzathoz jól passzolnak, így aztán utólag is bevetheted őket, ha kicsit változtatnál a megszokott dizájnon.

 

Még több csodaszép ötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást