Otthon / Szórakozás

Hátborzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

Hátborzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

3/3 A Cecil Hotel halottja

A Los Angeles-i Cecil Hotel inkább hírhedt, mint híres, számtalan bizarr eset köthető az épülethez – az 1924-ben épült szálló az American Horror Story Hotel című évadához is nem kevés inspirációt adott. A pletykák szerint halála előtt néhány nappal látták a hotel bárjában inni Elisabeth Shortot, a Fekete Dáliát, és állítólag a sorozatgyilkos, Richard Ramirez is szállt már meg itt.

[embedded content]

Az egyik legbizarrabb eset viszont kétségtelenül 2013-ban történt, amikor a hotel vendégei alacsony víznyomásra és barnára színeződött vízre panaszkodtak. A hotel dolgozói erre ellenőrizték a hotel tetején található víztartályt, és legnagyobb megdöbbenésükre abban a hotel egyik vendégének, egy egyedül utazó kanadai diáklánynak, Elisa Lamnak a holttestét találták.

Elisa nem viselt ruhát, és senki sem tudja, hogyan jutott fel a tetőre, ahová csak az alkalmazottak mehettek, hogyan volt képes felmászni a tartály tetejére, elmozdítani a súlyos fedőt, és egyáltalán: miért vetette bele magát a víztartályba?

Válaszai máig nincsenek senkinek, az egyetlen nyom, amin a rendőrség elindulhatott volna, az egyik lift biztonsági felvétele, ami Elisa eltűnése előtt nem sokkal készült.

Ezen a lány többször, több gombot is megnyom a liftben, zavartan viselkedik, úgy tűnik, mintha bujkálna valaki elől, és egyszer talán mintha beszélne is valakihez.

Azt azonban, hogy volt-e valaki a folyosón, senki nem tudja, mert itt már nem volt kamera, így a felvétel nem ad válaszokat, csak még több kérdést vet fel a lány titokzatos haláláról.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Orbán Eszter
    2021.02.13., 20:57

    Hihetetlen ostoba cikk.

    Válasz

Írj egy hozzászólást