Otthon / Szórakozás

Hátborzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a legijesztőbb felvételek

Hátborzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a legijesztőbb felvételek

Ma már természetesnek vesszük, hogy szinte minden sarkon áll egy kamera, ami a biztonságunkat őrzi. De hogy ezek az ott felejtett őrszemek mi mindent rögzítenek néha, attól a hideg is kiráz bennünket.

1/3 Florida ijesztő bohócai

Akár Stephen King rémisztő karaktere, akár az abból készült filmben látható bohóc, akár az American Horror Story egyik évadának őrült gyilkosa érte a felelős, a bohócoktól nagyon sokakat kiver a frász. Ezért is volt olyan rémisztő, amikor 2014 környékén Floridában egy időben mindenhol bohócok voltak – mármint főképp olyan helyeken, ahol nem szeretné látni őket az ember.

A rendőrség sorra kapta a bejelentéseket alkonyati órákban, elhagyatott utcasarkokon, mezőkön, vagy este az erdőben feltűnő bohócokról, akik jellemzően nem csináltak semmi különöset, csak lassan integettek vagy mosolyogtak az arra járókra, de mindezt úgy, hogy a vér is megfagyott bennük.

Mivel ebben az időben az őrült bohócok (akik, ahogyan előkerültek a semmiből, úgy el is tűntek) szinte állandóan felbukkantak, nem meglepő, hogy néhányukat biztonsági kamerák is rögzítettek. Ezen a felvételen például egy ház bejárati ajtaját figyelő kamera kapta el a bohócot, aki egészen közel megy az ajtóhoz, és egyenesen bele is néz a kamerába. Bár nagyon valószínű, hogy csak egyszerű halloweeni tréfáról van szó, bennem az ütő is megállna, ha a lakásom biztonsági felvételeit visszapörgetve egy ilyen videót találnék. A YouTube-ra feltöltött változat végén még egy jump scare is van, egy bohóc belevisít a néző arcába, ez már nyilván nem a biztonsági felvétel része, valaki csak azért tette hozzá, hogy jól ráhozza az emberre a frászt, nálam működött, én majdnem kiugrottam tőle a cipőmből.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást