Borzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

Borzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Borzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

1/3 Florida ijesztő bohócai

Akár Stephen King rémisztő karaktere, akár az abból készült filmben látható bohóc, akár az American Horror Story egyik évadának őrült gyilkosa érte a felelős, a bohócoktól nagyon sokakat kiver a frász. Ezért is volt olyan rémisztő, amikor 2014 környékén Floridában egy időben mindenhol bohócok voltak – mármint főképp olyan helyeken, ahol nem szeretné látni őket az ember.

A rendőrség sorra kapta a bejelentéseket alkonyati órákban, elhagyatott utcasarkokon, mezőkön, vagy este az erdőben feltűnő bohócokról, akik jellemzően nem csináltak semmi különöset, csak lassan integettek vagy mosolyogtak az arra járókra, de mindezt úgy, hogy a vér is megfagyott bennük.

[embedded content]

Mivel ebben az időben az őrült bohócok (akik, ahogyan előkerültek a semmiből, úgy el is tűntek) szinte állandóan felbukkantak, nem meglepő, hogy néhányukat biztonsági kamerák is rögzítettek. Ezen a felvételen például egy ház bejárati ajtaját figyelő kamera kapta el a bohócot, aki egészen közel megy az ajtóhoz, és egyenesen bele is néz a kamerába. Bár nagyon valószínű, hogy csak egyszerű halloweeni tréfáról van szó, bennem az ütő is megállna, ha a lakásom biztonsági felvételeit visszapörgetve egy ilyen videót találnék. A YouTube-ra feltöltött változat végén még egy jump scare is van, egy bohóc belevisít a néző arcába, ez már nyilván nem a biztonsági felvétel része, valaki csak azért tette hozzá, hogy jól ráhozza az emberre a frászt, nálam működött, én majdnem kiugrottam tőle a cipőmből.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

2 hozzászólás

 • Orbán Eszter
  2021.02.13., 20:57

  Hihetetlen ostoba cikk.

  Válasz
 • Norbit
  2021.03.13., 19:29

  Ez má vóóót, és akkor is szar volt.

  Válasz

Írj egy hozzászólást