Otthon / Szórakozás

Hátborzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

Hátborzongató dolgokat rögzítettek a biztonsági kamerák: íme a felvételek

2/3 A dühös iskolai szellem

A Deerpark CBS az írországi Cork legrégebbi iskolája, és úgy tűnik, 200 éves múltjában akadt olyan nebuló, vagy éppen itt dolgozó, aki azóta éjjelente járja a folyosókat, és láthatóan nem túl jó emlékeket őriz az alma materről.

Az iskolában mozgásérzékelő biztonsági kamerák vannak elhelyezve, amelyek éjszakánként akkor lépnek működésbe, ha valamilyen aktivitást érzékelnek. 2017. október 1-jén éjszaka pedig valami olyasmit rögzítettek, ami után minden horrorfilmes rendező megnyalná mind a 10 ujját: a képeken senkit sem látni, mégis ajtók csapódnak be, hevesen rázkódik az egyik folyosói szekrény, egy másiknak kivágódik az ajtaja és mintha valaki kidobálná belőle a benne lévő papírokat, sőt egy ponton még a nedves padlóra figyelmeztető jelzőtábla is elrepül, mintha valaki felrúgná.

[embedded content]

Nagyon úgy fest, mintha az iskola folyosóit egy dühös szellem járná, aki azon vezeti le az indulatát, ami éppen az útjába kerül. Persze, mint arra sokan rámutattak, jóval valószínűbb magyarázatnak tűnik, hogy egy ügyes diákcsínyről van szó, és maga az iskola igazgatója, Aaron Wolfe sem állítja, hogy valóban szellem járja a folyosóikat, azt viszont elmondta: ha a felvételen látható események egy csíny részei, akkor „nem tudják, kik és hogyan csinálhatták”.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Orbán Eszter
    2021.02.13., 20:57

    Hihetetlen ostoba cikk.

    Válasz

Írj egy hozzászólást