4 gyulladáscsökkentő krumplis finomság, amit pikk-pakk elkészíthetsz

4 gyulladáscsökkentő krumplis finomság, amit pikk-pakk elkészíthetsz

Címlap / Életmód / Receptek / 4 gyulladáscsökkentő krumplis finomság, amit pikk-pakk elkészíthetsz

Nem mintha bármikor is ürügyre lenne szükségünk ahhoz, hogy készítsünk egy nagy tál sült krumplit, de az őszi hónapokban mégis van valami különösen hívogató érzés, ami azt súgja, hogy bizony ránk fér egy adag friss, ropogós sült krumpli – készüljön az hagyományos krumpliból, vagy valamilyen alternatívából. Csak annyi a dolgod, hogy begyújtod a sütőt, kiválasztod a megfelelő fűszerezést, és kivárod, amíg a hasábok ropogósra sülnek. Ami pedig a legjobb az egészben az ízélmény mellett, az, hogy számos olyan összetevővel ötvözheted a krumplit, vagy éppen választhatsz már alapvetően is egy krumpli jellegű finomságot, amelyeknek köszönhetően vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal teli finomságot kaphatsz. Vagyis összességében még a szervezetednek is jót tehetsz nasizás közben.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!