Győzd le önmagad, és valóban nyertes leszel

Győzd le önmagad, és valóban nyertes leszel

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Győzd le önmagad, és valóban nyertes leszel

A hétköznapi rohanásban legtöbbünknek egy állandó „To do list” lebeg a szeme előtt, amely az elvégezendő feladatok hosszas sorát taglalja. Egy ilyen pörgős nap után, valljuk be, kevesen merészkedünk le az edzőterembe vagy a futópályára, sokkal inkább a megérdemelt pihenésünket töltjük, felpolcolt lábakkal a TV előtt, popcornnal a kezünkben. Nos, vannak olyanok is, akik ezt megelégelve változtatni akarnak, legyőzve önmagukat. Az eredmény pedig nem marad el, nyertessé válnak.

Szeptember második hétvégéjén ezzel a több mint 16 000 emberrel találkoztunk, akik vasárnap kora reggel, fitten és üdén melegítettek be a 21 kilométeres futásra a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonon.

Egyetemisták, fiatal házaspárok és nyugdíjasok is próbára tették magukat, hogy megtudják mennyit képes kihozni belőlük akaraterejük, küzdeni vágyásuk.

Sokat tűnődtünk azon, hogy vajon mire gondolhatnak az utolsó, szinte kínzó másodpercekben a versenyzők, mielőtt eldörren a verseny kezdetét jelző hangjelzés. Talán a begyakorolt mozdulatsorok, az edzők szavai járnak a fejükben, vagy csupán egyetlen cél lebeg a szemük előtt, hogy elsőként szakítsák át a célszalagot?

Na és vajon mi az, ami a legnehezebb pillanatokban erőt tud adni, hogy ne álljanak meg és folytassák? Mi az, ami képes tovább vinni megfáradt testüket?

A válasz ezerféle lehet, de egy valami egészen biztos; a mi szemünkben mindenki hétköznapi hősnek számít, aki akár rossz időben vagy egy nehéz nap után, folyamatos izomlázzal küzdve fel tud állni,és erőn felül olyan teljesítményt nyújt, ami példaértékű lehet mindannyiunk számára.

A nagy megmérettetés után édes volt a pihenés a versenyzők számára, az élményt pedig a Bien Beauty Team tagjaival és Katus Attilával szerettük volna még teljesebbé tenni.

Ezért az iron ladyket bőr- és hajápolási tanácsadással vártuk,  életmód témában pedig a Katus Team tagjaitól kérdezhettek az érdeklődők. A meglepetések sora azonban nem ért véget, azok között, akik kipróbálták valamelyik szolgáltatásunkat 3 Helia-D ajándékcsomagot sorsoltunk ki.

A Wizz Air Budapest Félmaratonnal nem ér véget rendezvénysorozatunk, ebben az évben még több sporteseményen találkozunk, gyertek, és győzzétek le önmagatokat! 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást