Dekor / Otthon

10 gyönyörű őszi asztaldísz, ami alkalmivá teszi otthonodat

10 gyönyörű őszi asztaldísz, ami alkalmivá teszi otthonodat

Pozsgásokkal megtűzdelve

Sokan nem szeretnek élő virágokkal dekorálni, hiszen azok nem túl tartósak víz nélkül, de a pozsgások remekül bírják az időszakos megpróbáltatásokat. Érdemes persze kevésbé igényesebb pozsgásokat felhasználnod ennél a dekorációnál, vagy lebegő növényeket bevetned, amik eleve nem is igényelnek földet. Az öntözésről párásítással gondoskodj, a gyönyörködésen felül pedig nem is lesz más dolgod.

Élővirág koszorúban

Ennek a dísznek az elkészítése is mindössze pár pillanatot vesz igénybe, ám ez egyáltalán nem tűnik fel a végeredményen. Szükséged lesz hozzá egy kész koszorúalapra, aminek a belsejébe teszel egy cserépnyi virágot (a csarab hosszú szárai miatt például remek választás). E köré kerüljön néhány tök és egy kis szezonális dekoráció – el is készültél!

Gyümölcsöstál

Egyszerre van díszítő ereje, miközben remek vendégváró is az asztal közepére tett gyümölcsöstál. Ősszel színpompás, zamatos és csodálatos gyümölcsök állnak a rendelkezésünkre, amiket nem érdemes rejtegetni. Ha van hozzá kedved, néhány dísztökkel, vagy ággal, levéllel ezt a kompozíciót is megbolondíthatod, de a gyümölcsöstál önmagában is látványosan és étvágygerjesztően mutat.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást