Dekor / Otthon

10 gyönyörű őszi asztaldísz, ami alkalmivá teszi otthonodat

10 gyönyörű őszi asztaldísz, ami alkalmivá teszi otthonodat

Lámpásba rejtve

A lámpásokat érdemes szezonról szezonra újragondolnod, hiszen minden évszakban remek alapot biztosítanak a dekorációk összeállítása során – ősszel is könnyű a segítségükkel változatosságot csempészni az otthonunkba. Elég, ha néhány tobozt, tököt teszel beléjük, de ízlésednek megfelelően díszítheted gyertyákkal, termésekkel sőt, akár kívülről is feldobhatod őket néhány színes ággal, levéllel, vagy éppen szalaggal.

Tálcára rendezve

A lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módja az ízléses és könnyű őszi dekorációnak, ha egy tálcára teszed a rendelkezésedre álló alapanyagokat. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor kiegészítheted, lecserélheted a díszeket és könnyedén odébb is rakhatod az egész kompozíciót, ha szükséges. A nappaliban éppúgy megállja a helyét, mint a balkonon, vagy az étkezőben!

Őszi füvek

Számos fű- és nádféle virágzata pompázik az őszi időszakban és érdemes is felhasználni őket a dekorációk, csokrok készítése során, hiszen nagyon látványosak. Jó alternatívát jelenthetnek akkor, ha kedveled a vázába állított díszeket, de idén valami újdonságra vágysz. Már egy-két szál virágzat is remekül díszíti a környezetét, így gyertyatartókba, feles poharakba ugyancsak állíthatod őket, nem csupán méretes vázákba, amik sok helyet foglalnak az asztalon.

Még 3 őszi asztaldísz a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást