Ez a tökéletes árnyalat a lakberendezésben: a greige szín – Inspirációk

Ez a tökéletes árnyalat a lakberendezésben: a greige szín – Inspirációk

Címlap / Otthon / Ez a tökéletes árnyalat a lakberendezésben: a greige szín – Inspirációk


Modern választás a konyhabútor színének

Azt hinnénk, a természetes színekkel gyerekjáték egy helység hangulatának koordinációja, pedig nem olyan könnyű eltalálni a helyes egyensúlyt. Főleg a konyhában nincs egyszerű dolgunk, ha egyszerre szeretnénk elegáns, mégis barátságos, hívogató hangulatot teremteni. A sima bézs unalmas lehet, míg a sok szürke rideg hatást kelthet. A greige ötvözi a szürke és a bézs legjobb tulajdonságait és kellemesen neutrális, így ez a szín a konyhának is remekül áll.

 

Letisztult home office

Egy otthoni munkaterület akkor jó, ha az ember érzékszerveit nem stimulálja túl, ugyanakkor mégis inspirálja.

Ehhez tökéletes alapot ad a greige árnyalata, amely kellően meleg és hívogató, de nem olyan feltűnő, hogy túlterhelje az érzékeket vagy elterelje a figyelmet a munkáról.

 

Elegáns fókuszfal

Amikor az ember unja a fehér falakat, de nem vágyik semmi drasztikusra, általában bézsre festi a nappali falát. Ez a szín azonban sokak ízlésének tartalmaz túl sok sárga altónust, ezért ebben az esetben is a greige a legjobb megoldás. Azért is hálás ez az árnyalat, mert kedvünk szerint variálhatjuk: ha hűvösebb hatásra vágyunk, akkor több szürkét kell beletenni, ha melegebbre, akkor pedig a bézs legyen benne túlsúlyban.

 

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást