Undorító szexuális vágyak, amikről eddig nem is tudtad, hogy léteznek

Undorító szexuális vágyak, amikről eddig nem is tudtad, hogy léteznek

Címlap / Szerelem / Szex / Undorító szexuális vágyak, amikről eddig nem is tudtad, hogy léteznek / 2. oldal

Nasofilia

Szexuális izgalmat nem csak egy kecses női test látványa, vagy egy izmos kockahas válthat ki. Egyeseket olyan, mások számára teljesen aszexuális testrészek izgatnak fel, mint a nasofiliások esetében az orr.

Hogy a méret is számít-e vagy csak a forma, arról nincs adat, de maga a szaglószerv mindenképpen izgalmat vált ki a fétis gyakorlói körében.

„Gyomrozás”

Egyes körökben nem elégszenek meg azzal az egyszerű „örömszerzési” móddal, ha fájdalmat okoznak a másiknak, vagy maguknak. Ilyenek azok az emberek is, akiket szexuálisan felizgat, ha valaki teljes erőből gyomorszájon vágja őket.

Ebben az esetben mind a fájdalom, mind az erőfitogtatás, mind pedig az áldozat szerepköre hozzájárul a gyönyör megtapasztalásához.

Ginonudománia

A fétist gyakorlók élvezik, ha leszaggatják másokról a ruhát, vagy éppen róluk tépkedik a textilt.

Valószínűleg mindenki keveredett már olyan helyzetbe, amikor a vágyak olyannyira követelőzők voltak, hogy egyszerűen nem jutott idő a vetkőzésre, és reccsent az anyag, szálltak a gombok.

Ez nem baj, ám ha valakit rendszeresen csak az ilyen „vetkőztetés” izgat fel, annak rengetek cérnára, vagy állandóan új ruhatárra van szüksége.

Latronudia

A legtöbbünk zavarban van, ha le kell vetkőznie az orvos előtt. Nem arról van szó, amikor a sztetoszkóppal megvizsgálja a szívünket, hanem amikor anyaszült meztelenül állunk a doki előtt. Egyes embereknek azonban ez nem, hogy nem kellemetlen, hanem egyenesen örömöt jelent.

Szexuális izgalom keríti őket hatalmába annak tudatától, hogy orvosuk a testüket szemléli, így jutnak hozzá a vágyott gyönyörhöz.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást