Fess, alkoss, kóstolj! 4 szuper program Budapesten, ahol kiélheted a kreativitásodat

Fess, alkoss, kóstolj! 4 szuper program Budapesten, ahol kiélheted a kreativitásodat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Fess, alkoss, kóstolj! 4 szuper program Budapesten, ahol kiélheted a kreativitásodat

Ha már úgy érzed, kezd eleged lenni a szürke hétköznapokból, változtass! A monotonitás ellensúlyozására érdemes életünkbe egy kis izgalmat csempészni. Feltöltődésre remek megoldás lehet egy kirándulás, esetleg túrázás, egy kellemes esti séta a belvárosban, vagy egy közös koccintás a barátokkal. Ha pedig egy igazán különleges és felejthetetlen élményre vágysz, keress egy kreatív programot! Ne aggódj, nem kell hozzá különleges tehetség, a lényeg, hogy örömet lelj az alkotásban. Szerencsére Budapesten már egyre több olyan hely létezik, ahol bátran kiélheted a kreativitásodat. Máris mutatunk néhányat, amit érdemes kipróbálnod!

PaintCoctail

Mindig arról álmodtál, hogy milyen jó lenne egy festőállvány előtt állni kezedben egy ecsettel, egy színes palettával és csak alkotni valami szépet? Nem lehetetlen! Még ha nem is vagy Picasso tehetségével megáldva, egy jó instruktor segítségével te magad is fantasztikus képet készíthetsz.

A PaintCoctail nevű programon minden adott, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz kell: jó társaság, inspiráló oktatók és finom koktélok.

Előtted egy híres festmény, a cél pedig nem más, minthogy lemásold saját tudásod szerint, majd ezt a képet kiakaszd otthon a faladra.

Nem kell félned attól, hogy elrontod, lépésről lépésre haladtok, és a végén garantáltan mindenki boldogan és elégedetten távozik a helyszínről.

MadeByYou

Nincs is annál jobb, mint amikor egy használati tárgyhoz személyes emlék fűz. Szívesen innád a reggeli teát egy általad festett bögréből? Olyan müzlitálra vágysz, amit te magad díszítettél?

Akkor a MadeByYou a te helyed! Szerencsére a kerámiát nem neked kell elkészíteni, azok már ott sorakoznak „csupaszon” a polcokon, neked csak választanod kell közülük.

Lehet az egy tányér, egy ékszerdoboz vagy egy állatfigura. Ha ez megtörtént, kapsz egy rövid és hasznos eligazítást arról, hogyan is használd a festéket, ha kell, sablont is kapsz és máris kedved szerint pingálhatod ki a tárgyat.

Amint elkészültél vele, nincs más dolgod, csak várni pár napot, mire kiégetik azt. Menj vissza érte és máris használatba veheted!

Napműhely

Kerámiázás, horgolás, nemezelés, selyemfestés és ékszerkészítés – szívesen kipróbálnád valamelyiket? Csak látogass el a Napműhelybe, ahol számtalan workshop közül választhatsz.

Felfedezheted a magadban rejlő tehetséget és kreativitást, alkotás közben pedig képes leszel tökéletesen kikapcsolódni, feltöltődni.

Hagyd egy kicsit magad mögött a szürke hétköznapokat és alkoss! Ha kedveled a kézzel készült tárgyakat, szívesen hordanál olyan táskát vagy ékszert, amit te magad készítették, akkor itt a helyed!

Kockacsoki

Ha nem csak nézni szeretnéd az alkotásodat, hanem meg is ennéd azokat, ráadásul nem veted meg az édességeket sem, akkor téged vár a Kockacsoki.

Részt vehetsz kóstoláson is, de ha ennél többre vágysz, jelentkezhetsz csokoládékészítő workshopra is, amely során megismerkedhetsz a csokoládé történetével és te magad is készíthetsz kézműves finomságokat.

Viheted a barátokat, de akár csapatépítő programot is szervezhetsz ide.

Amennyiben gyermekeid vannak, őket se hagyd otthon, hiszen a legkisebbek is alkothatnak, sőt akár nyár táborban is részt vehetnek és szülinapi bulit is tarthattok itt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást