Ez a farmer illik legjobban az alakodhoz – Stílusszakértőnk szerint

Ez a farmer illik legjobban az alakodhoz – Stílusszakértőnk szerint

Címlap / Stílus / Divat / Ez a farmer illik legjobban az alakodhoz – Stílusszakértőnk szerint

Ha teltkarcsú vagy

Ha mindig is teltebb alakkal rendelkeztél, a farmernadrágok közül elsősorban a magasított derekú darabok között érdemes keresgélned. Ezen belül pedig a straight, azaz egyenes szabású fazon jöhet szóba. Ez igazán szerencsés az alakodhoz mérve, hiszen így a nadrág derékrésze nem vágja ketté a testedet, ami egy teltkarcsú alak esetében optikailag csak szélesítene. 

 

Ha nagyon vékony vagy

Vékony alkat vagy, és emiatt a fenekedet sem látod kimondottan kereknek? Ha az a célod, hogy az alakodat nőiesebbé varázsold, és ezáltal optikailag formásabbá tedd ezt a testrészedet, válassz középmagas derekú farmert! Ez az egyik legjobb fazon ilyen célokra, de hogy igazán szép legyen a végeredmény, ne riadj vissza a sztreccsesebb daraboktól. Ha a nadrág kicsit is bő rád, máris laposabbá teszed a feneked, és azt a hatást kelted, hogy nagy rád a naci. Míg ha tökéletesen rád feszül, máris jobban formálja az alakodat!

Ha alacsony vagy

Az alacsony lányoknak meggyűlik a bajuk a tökéletes farmer megtalálásával, hiszen a legtöbb nemhogy nem nyújt rajtuk optikailag, de sokszor még alacsonyít is, vagy a földet súrolja. Szakértők szerint ilyen esetben érdemes beszerezned magadnak egy mintás farmert, vagy akár egy függőleges csíkozásút, ami segít, hogy magasabbnak tűnj. De az is jó ötlet, ha nem bokánál feszülős, hanem kicsit trapézosabb farmert választasz, ami szintén nagyítja az összképet. 

 

Ha magas vagy

A magas lányoknak elsősorban arra kell figyelniük, hogy ne nagyítsanak a méreteiken optikailag a nadrággal. Farmer esetében ezért a nagyon magas derekú darabokat nem érdemes erőltetni, ugyanakkor a csípőnadrág sem marad az egyetlen opció. A középmagas derekú nadrágok lesznek a legideálisabbak. Ami pedig a farmer szárát illeti, a bokavillantós hossz igazán jó lehet, hiszen optikailag kicsinyíti viselőjét.

Ha plus size vagy

A teltkarcsúnál kicsit erősebb alkatúnak tartod magad? Ha a plus size kategóriába esel, úgy neked amellett, hogy figyelned kell a magasított derékra, az árnyalatokra is hangsúlyt kell helyezned. A sötétebb színek sokkal jobban fognak állni neked, mint a világoskék vagy a szürke. A slim fazontól pedig ne ijedj meg! Ha olyan ruhát veszel, ami egyáltalán nem öleli körbe az alakodat, hanem inkább kicsit oversize hatást nyújt, úgy még szélesebbnek fogod látni magad a tükörben. Nincs mit rejtegetned!

 

Ha széles a csípőd

Akit széles csípővel áldott meg a sors, nehezebben talál magának olyan farmert, ami derékban, a comboknál és a lábszárnál is megfelelően széles vagy hosszú. A legjobb hatást azzal érheted el, ha inkább bő szabású, például mom fit farmert vásárolsz magadnak, lehetőleg minél hosszabb derékszabással, hogy ne szélesítsen, hanem nyújtson rajtad optikailag. De figyelj oda arra, hogy ne vegyél túlzottan sztreccses anyagút, mert ez előnytelenné teszi a megjelenésedet.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást