Fahéjas keksz
Hozzávalók: 15 dkg puha vaj, 12 dkg barna cukor, 2 teáskanál őrölt fahéj, fél citromreszelt héja, fél narancs reszelt héja, kb. 20 dkg liszt.
Elkészítés: A liszten kívül minden hozzávalót keverj el alaposan, majd apránként add a masszához a lisztet addig, amíg jól gyúrható, könnyen formázható tésztát nem kapsz.
Ekkor formázz dió nagyságú golyókat, tedd őket sütőpapírral bélelt tepsire és mindegyiknek nyomd meg kicsit a tetejét. 175 fokra előmelegített sütőben süsd őket addig, amíg aranybarnák nem lesznek.
Elkészítés: A liszten kívül minden hozzávalót keverj el alaposan, majd apránként add a masszához a lisztet addig, amíg jól gyúrható, könnyen formázható tésztát nem kapsz.
Ekkor formázz dió nagyságú golyókat, tedd őket sütőpapírral bélelt tepsire és mindegyiknek nyomd meg kicsit a tetejét. 175 fokra előmelegített sütőben süsd őket addig, amíg aranybarnák nem lesznek.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!