Nem mindenkinek van idegzete minden reggel legalább fél órával korábban kelni azért, hogy reggelivel vesződjön – de az azért általában mindenkire igaz, hogy szeretné valami finommal elkezdeni a napot. Ha te is ebben a cipőben jársz, az alábbi zabkásákat próbáld ki: elég őket előző este összedobni, aztán reggel kivenni a hűtőből, és már kész is a finom, tápláló, egészséges reggeli.
3/4 Kókuszos-kávés zabkása
Hozzávalók:
öt kanál zab
másfél deci kókusztej
két evőkanál kókusztejszín
ízlés szerint édesítő
fahéj
lefőzött kávé
Elkészítés:
Ennek a zabkásának az az óriási előnye, hogy nemcsak táplál, de a koffeintartalma miatt azonnal fel is ébreszt – ki mondta, hogy nem eheted meg reggelire a kávédat? A kókusz és a kávé íze nagyon jól megy egymáshoz, egy kicsit úgy is érezheted, mintha Bounty szelettel kezdenéd a napot. Ha gyümölcs nélkül nem zabkása a zabkása számodra, rakj hozzá banánt, áfonyát, vagy bármi, kicsit édesebb gyümölcsöt, ami jól megy a kávéhoz és a kókuszhoz is.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!