Ha ezeket az álmokat sűrűn látod, az univerzum üzenni akar neked

Ha ezeket az álmokat sűrűn látod, az univerzum üzenni akar neked

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ha ezeket az álmokat sűrűn látod, az univerzum üzenni akar neked / 2. oldal

Üldöznek téged

Ha az álmaidban folyton menekülnöd kell valaki vagy valami elől, az arra utal, hogy félelemmel tölt el egy múltbeli élményed, és nem mersz szembeszállni vele. Lehet, hogy vannak olyan személyek vagy élethelyzetek, amiket megpróbálsz elkerülni, noha tudod, hogy nem mehet így örökre.

Ugyanakkor ez az álom akár azt is jelentheti, hogy van egy befejezetlen ügyed, amit el akarsz felejteni, de nem sikerült, mert pontot kell tenned a végére.

Megcsalnak vagy te csalsz meg valakit

Ez az álomkép olyannyira valóságosnak tűnik, hogy ha álmodban megcsal téged a pasid, akár még ébren is mérges lehetsz rá.

Ez a rémálom nem azt jelenti, hogy a megcsalásra sor fog kerülni a jövőben, hanem inkább arra, hogy nagyon félsz már a gondolatától is.

Előfordulhat, hogy nincs rendben az önbizalmad, és titkon attól félsz, a pasid elhagy valakiért. Ha viszont te voltál a hűtlen fél az álmodban, arra utalhat, hogy mostanában beleegyeztél olyan dolgokba, amik nem tesznek boldoggá, és tudat alatt keresed a kiutat (ami természetesen nem a megcsalás, ez inkább csak szimbolikus jelentéssel bír).

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást