Életmód / Ezotéria

Ha ezeket a rémálmokat gyakran tapasztalod, az univerzum üzenni próbál neked – eláruljuk, mit!

Nem bírsz megmozdulni

Ha álmodban nem bírsz megmozdulni, vagy csak nagyon nehezen, az arra utal, hogy a való életedben is megrekedtél. Lehet, hogy a párkapcsolatod boldogtalanná tesz, vagy a munkád teljesen kikészít, te pedig beleszorultál a mókuskerékbe, és nem tudsz kilépni belőle.

Fontos, hogy átgondold, mi okozhatja ezt az érzést, mert addig az álmaidban is gyakran fel fog bukkanni!

Elfelejtesz egy fontos eseményt, elkésel

A késés az egyik leggyakoribb típusú rémálom: nem érsz oda időben az esküvődre, lekésed a buszt vagy későn jutsz be a munkahelyedre. Ha gyakran álmodsz ilyeneket, az arra utal, hogy nagyon félsz a bukástól, és úgy érzed, nem tudsz megfelelni minden elvárásnak.

Attól tartasz, hogy minden igyekezeted ellenére elkövetsz egy hatalmas hibát, amit aztán sehogy sem tudsz majd jóvá tenni. Arra van szükséged, hogy csillapítsd a benned lévő szorongást és állandó aggodalmaskodást!

Üldöznek téged

Ha az álmaidban folyton menekülnöd kell valaki vagy valami elől, az arra utal, hogy félelemmel tölt el egy múltbeli élményed, és nem mersz szembeszállni vele. Lehet, hogy vannak olyan személyek vagy élethelyzetek, amiket megpróbálsz elkerülni, noha tudod, hogy nem mehet így örökre.

Ugyanakkor ez az álom akár azt is jelentheti, hogy van egy befejezetlen ügyed, amit el akarsz felejteni, de nem sikerült, mert pontot kell tenned a végére.

Megcsalnak vagy te csalsz meg valakit

Ez az álomkép olyannyira valóságosnak tűnik, hogy ha álmodban megcsal téged a pasid, akár még ébren is mérges lehetsz rá. Ez a rémálom nem azt jelenti, hogy a megcsalásra sor fog kerülni a jövőben, hanem inkább arra, hogy nagyon félsz már a gondolatától is.

Előfordulhat, hogy nincs rendben az önbizalmad, és titkon attól félsz, a pasid elhagy valakiért. Ha viszont te voltál a hűtlen fél az álmodban, arra utalhat, hogy mostanában beleegyeztél olyan dolgokba, amik nem tesznek boldoggá, és tudat alatt keresed a kiutat (ami természetesen nem a megcsalás, ez inkább csak szimbolikus jelentéssel bír).

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást