Hal
A lazac, a makréla, a hering, a szardínia, a tonhal és az afrikai harcsa számos egyéb halfajtával egyetemben rendkívül gazdag omega-3 zsírsavakban.
Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez, elősegítik az idegrendszer zökkenőmentes működését, tehát valósággal lassítják a sejtek öregedését.
Hetente legalább két alkalommal érdemes halat tenned az asztalra, amit sülve, grillezve vagy pácolva is kipróbálhatsz.
Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez, elősegítik az idegrendszer zökkenőmentes működését, tehát valósággal lassítják a sejtek öregedését.
Hetente legalább két alkalommal érdemes halat tenned az asztalra, amit sülve, grillezve vagy pácolva is kipróbálhatsz.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!