Életmód / Ezotéria

Ez a feladatod 2021-ben, a számmisztika szerint

Ez a feladatod 2021-ben, a számmisztika szerint

Ha pedig hiszel benne, nagyon izgalmas dolgokra derülhet fény a segítségével az idei évedre, legfőbb feladataidra vonatkozóan egyaránt.

Így számold ki

Ahhoz, hogy kiszámolhasd, a numerológia szerint milyen feladatot kell megoldanod az új évben, szükséged lesz a születési időpontodra. Az adott napot írd le egy papírra – természetesen az évről és a hónapról se feledkezz meg! Tedd hozzá az előttünk álló évet, azaz a 2021-et, végül pedig a számokat add össze addig, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz. 

Lássunk egy példát!

Ha a te születési dátumod 1990.04.16., akkor a számolás menete a következő: 1+9+9+0+0+4+1+6=30 azaz 3+0=3 így a te számot a hármas. Ehhez kell hozzáadnod a 2021-et, azaz 2+0+2+1=5 tehát 3+5=8. Már meg is kaptad a végeredmény: a te számod a nyolcas!

Fontos: Előfordulhat, hogy miután a 2021 sorsszámát, az ötöt is hozzáadod a saját számodhoz, többet kapsz eredményül, mint kilenc. Ebben az esetben ismét addig kell összeadnod a számokat, amíg egyjegyű nem lesz a végeredmény.

Milyen feladatot kell megoldanod az előttünk álló évben?

Ha a te számod az egyes

Az egyes szám arra utal, hogy az életedben gyökeres változások állnak be idén, és ezek akkor is bekövetkeznek, ha minden erőddel ellenállsz. Így viszont számíthatsz arra, hogy sokkal fájdalmasabb lesz az átalakulás, mint szükséges lenne.

Az újév sokak számára tiszta lapot jelent és ez kifejezetten igaz rád, ha a sorsszámod az egyes: most mindent elölről kezdhetsz és érdemes is megragadnod a lehetőséget, de semmiképpen sem szabad útját állnod a változásoknak. Fontos feladatod idén, hogy legyőzd a bizonytalanságodat, a saját lábaidra állj, és igyekezz minél többször kívülről szemlélni az életedet, mert úgy könnyebben rátalálhatsz a helyes útra. 

Ha a te számod a kettes

Ebben az évben úgy tűnik, hogy semmihez sincs türelmed – nem is csoda, rengeteg energiádat felemésztette a mögöttünk álló év. Idén nagy változtatásokat tervezel, ami jó ötlet, csak véghez is kell vinned a kitűzött célokat. Ehhez nagyon lényeges, hogy készíts egy részletes tervet, ami segíthet követni, miként haladsz előre a feladataiddal.

Idén az elsődleges teendőd az, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, megpróbáld meglelni a valódi énedet és kiderítsd, mitől lehetsz igazán boldog. Minden adott lesz ahhoz, hogy azt csináld, amit szeretnél, de azzal érdemes számolnod, hogy a céljaidért többet kell tenned, mint elsőre hinnéd. 

Ha a te számod a hármas

Az idei év egyik kulcsfeladata számodra, hogy ne hárítsd másokra a felelősséget, hanem vállald fel tetteid következményét. Ha így teszel, számos területen megváltozik majd a véleményed, az életed, másként fogsz ítélkezni és sokkal tisztábban látod majd a dolgokat.

Fontos, hogy még tovább fejleszd az érzelmi intelligenciádat, megpróbáld jobban beleképzelni magadat mások helyzetébe. Ez segít egyértelműsíteni néhány fontos kérdést az életedben, és egyúttal bátorságot is adhat ahhoz a fontos feladathoz, hogy végre saját magad irányítsd a sorsodat. 

Ha a te számod a négyes

Az idei év egyik lényeges feladata esetedben az, hogy nagyobb magabiztosságra tegyél szert és rálépj az önállósodás, a függetlenség útjára. Ez éppúgy vonatkozhat a karrieredre, mint a párkapcsolatodra – ami nem működik, annak idén egyszerűen pontot kell tenni a végére.

Fontos, hogy a nagyobb volumenű változtatásokra ne év elején szakíts időt, jobban jársz, ha mindent alaposan átgondolsz és mérlegelsz. Nem kell sokáig szomorkodnod azok után az ismerősök, szerelmek után, akiktől idén tudatosan veszel búcsút, a helyükre olyan emberek kerülnek, akik sokkal többet adnak az életedhez. 

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást