Szerelem / Párkapcsolat / Szex

23 női erogén zóna

Gondoltad volna, hogy a női testen 23 erogén zóna található? Ha felfedezitek pároddal, hogy melyek ezek, máris izgalmasabbá tehetitek az együttléteket, hiszen ezek felfedezése sokkal színesebbé és változatosabbá teszi a szexuális életet.

Miért fontos ismerni az erogén zónákat?

Az erogén zónák felfedezése egy izgalmas játék lehet mindkettőtök számára, hiszen olyan dolgokra derülhet fény, amelyet eddig nem feltétlen tudtál magadról, a párod pedig felfedezhet benned egy olyan új dolgot, amellyel garantáltan boldoggá tehet.
A 23 erogén zóna a leggyakoribb erogén zónákat jelenti, amely természetesen az egyes nőknél más és más lehet. Valakit az izgat fel, ha megcsókolják, valakit pedig az, ha megcirógatják a haját. Milyen erogén zónái vannak egy nőnek? Most kiderül!

Haj

Általában a nők többségét izgalomba hozza, ha a férfi a hajukat cirógatja, vagy a fejüket masszírozza.
Ha hosszú a hajad, akkor a párodnak biztosan eszébe jut, hogy beletúrjon a tincseidbe, hiszen nincs szexibb egy finom illatú hosszú csábos női hajnál.

Ajkak

Mivel az ajkaink felületén nagyon vékony a bőr, ezért az ajkak simogatásával, harapdálásával, vagy az apró csókokkal egy férfi biztosan eléri a célját.
Persze mi is bevethetjük a különféle fegyvereinket, mint például az ajkainkat kívánatossá tévő rúzsokat, vagy a finom ízű és csillogó ajakfényeket.

Arc

Az arc érintése, simogatása és az apró kis puszik garantáltan megteszik a hatásukat, hiszen nincs annál kellemesebb érzés, mintha a párunk elkezdi cirógatni az arcunkat.

Nyak

A nyak gyengéd cirógatása az ujjakkal vagy a körmökkel, a gyengéd csókok és harapások minden nő fantáziáját beindítják. Egy finom nyári parfüm biztosan a nyakadba csalogatja a hódolód.
Figyelj arra, hogy soha ne használj túl sok parfümöt, hiszen erre is igaz, hogy a kevesebb néha több.

Fül

Az egész fülön, de leginkább a fülcimpán olyan idegvégződések vannak, amelyek rögtön meghozzák a nők vágyát egy kis hancúrozáshoz. Már csak a fülbevalónkra kell vigyáznunk.

Vállak

A vállak csókolgatása, simogatása, vagy gyengéd masszírozása az egyik legjobb kezdete az előjátéknak.
Ha olyan felsőt veszel fel, amelyből kilátszanak a vállaid, a párad valószínűleg nem bír majd ellenállni a kísértésnek.

Mellek

A férfiak kreativitása e téren kimeríthetetlen. A mellek simogatása, masszírozása, csókolgatása és harapdálása mellett ugyanis számos kreatív módon tudják izgalomba hozni a nőket.
Egy szexi melltartóval biztosan felhívjuk erre a területre is a figyelmet, ami persze nem sokáig marad rajtunk.

Hónalj

Rengeteg idegvégződés található itt. Valakit csak csiklandoz, valakit pedig izgat a hónalj ingerlése, mindenesetre ez is egy a sok-sok erogén zóna közül.

A kar belső oldala

Sokak szerint itt megy a szexuális energia útja a női testen.
Mindenesetre abban egyetérthetünk, hogy a kar belső részének a simogatása biztosan elindítja bennünk azt a kellemes bizsergést.

Csuklóhajlat

Az ingerlése élénkítő hatással bír, és hamar felkelti a szerelmi vágyat.
Mivel itt is nagyon vékony a bőr, ezért a csukló simogatása és csókolgatása szintén az egyik olyan módja a nők izgalomba hozásának, amely biztosan bevállik.

Tenyér

A tenyér simogatása, csókolgatása és gyengéd harapdálása szintén élénkítő hatással bír, tehát érdemes az előjátékba a kezeinket ebből a szempontból is kényeztetni a férfiaknak.

Ujjak

Az ujjak csókolgatása, szopogatása és simogatása szintén meghozza a nők kedvét a szerelmi játékhoz, így nem érdemes a férfiaknak figyelmen kívül hagyniuk az ujjainkat sem.

Köldök alatti rész

A köldök alatti rész finom megnyomása és simogatása garantáltan tűzbe hoz minket, érdemes tehát erre rávezetnünk és megtanítatnunk a pasikat.

A test oldala

A hónaljtól egészen a csípőig történő rész simogatása biztosan felkelti mindannyiunk kedvét egy kis édes együttléthez. 

Hát

A hát simogatása és csókolgatása különös izgalmat vált ki a legtöbb nőből, leginkább a lapockák és a gerinc körüli rész simogatása hozza elő ezt a különleges bizsergést, tehát hagyjuk, hogy az oldalunk mellett a hátunkat is a simogatás kényeztetésében részesítsék.

Csikló

A legtöbb nőnél ez a tuti biztos pont, bár általában nem szeretjük, ha rögtön itt indul a játék.
A csikló simogatása és csókolgatása nem csupán felizgathat minket, de akár az orgazmusig is eljuthatunk.

Hüvely

Valakinek a csiklónál intenzívebb, valakinek kevésbé intenzívebb érzés a hüvely izgatása.
A legnagyobb gyönyört a férfiak a G-pont felfedezésével érhetik el, biztos gyönyörhöz juttatva így a nőket.

Belső comb

Mivel közel van a nemi szervekhez, ráadásul nagyon vékony az itt található bőrfelület, így biztosan sikereket ér a női combokat simogató és csókolgató férfi.

Térdhajlat

Mivel tele van idegvégződéssel és az itt található bőr szintén nagyon vékony, ezért a térdhajlat kényeztetése is sok nőt izgalomba hoz.

Farkcsont feletti rész

Mivel itt található a test hormonközpontja, ezért már csak egy érintés is elég ahhoz, hogy felkeltse a szerelmi vágyat.

Talp

Számos módon ingerelhető. Simogatással, masszírozással, csókokkal vagy apró harapásokkal, hiszen az idegvégződések és vékony bőr miatt ez is egy nagyon érzékeny erogén zóna.

Lábujjak

A csókok és apró kis simogatások garantáltan meghozzák a kedvedet a folytatáshoz.
A lábujjakban levő idegvégződések érzékennyé teszik ezt a területet, ezért érintésük feltúrbózza az érzékeket