Párkapcsolat / Szerelem / Szex

10 szex-titok, amiről csak kevesen tudnak

10 szex-titok, amiről csak kevesen tudnak

A szex természetes dolog és már nagyon régóta „műveljük”, hiszen egyidős az emberiséggel. Pár ezer évvel ezelőtt még nem volt divat a monogámia, de aztán rájöttünk, hogy mégis így a legjobb, viszont fenntartani egymás iránt az érdeklődést hosszú időn keresztül nem mindig egyszerű.

Ha a pár már évek óta együtt van és még mindig szeretik egymást, az jó alap, de a kielégítő szexuális életért bizony tenni kell. Ebben segíthet az alábbi 10 szex-titok, amit csak kevesen tudnak.

1/10 Nemcsak fizikai vonzódás, de…

Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt tesszük, hanem a belső tulajdonságai miatt, de a kellemes kinézet ennek ellenére nagyban segíti a vonzalom fenntartását. És nem csak a partnered miatt: minél jobban érzed magad a bőrödben, annál nagyobb az önbizalmad, ami szexi!

2/10 Mások figyelme is fontos

Minél jobban megnéznek a férfiak, a párod annál jobban fog kívánni, mert az ellenkező nem figyelme ezt váltja ki belőle. Egy hosszú kapcsolatban természetesnek vesszük a másikat egy idő után, így nem árt, ha néha eszünkbe jut, hogy partnerünk mások figyelmét is felkelti. 

3/10 A rendszeres szex monoton szex

Ha nem újítotok időnként, a szex megszokottá és gépiessé válik egy idő után, ez elkerülhetetlen, de tehetsz ellene. Ne feledd, hogy a szex nemcsak maga a behatolás, a szeretkezésbe sok más dolog beletartozik. 

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást