10 szex-titok, amiről csak nagyon kevesen tudnak – Tanulj belőlük!

10 szex-titok, amiről csak nagyon kevesen tudnak – Tanulj belőlük!

Címlap / Szerelem / Szex / 10 szex-titok, amiről csak nagyon kevesen tudnak – Tanulj belőlük!

Ha a pár már évek óta együtt van és még mindig szeretik egymást, az jó alap, de a kielégítő szexuális életért bizony tenni kell. Ebben segíthet az alábbi 10 szex-titok, amit csak kevesen tudnak.

1/10 Nemcsak fizikai vonzódás, de…

Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt tesszük, hanem a belső tulajdonságai miatt, de a kellemes kinézet ennek ellenére nagyban segíti a vonzalom fenntartását. És nem csak a partnered miatt: minél jobban érzed magad a bőrödben, annál nagyobb az önbizalmad, ami szexi!

2/10 Mások figyelme is fontos

Minél jobban megnéznek a férfiak, a párod annál jobban fog kívánni, mert az ellenkező nem figyelme ezt váltja ki belőle. Egy hosszú kapcsolatban természetesnek vesszük a másikat egy idő után, így nem árt, ha néha eszünkbe jut, hogy partnerünk mások figyelmét is felkelti. 

3/10 A rendszeres szex monoton szex

Ha nem újítotok időnként, a szex megszokottá és gépiessé válik egy idő után, ez elkerülhetetlen, de tehetsz ellene. Ne feledd, hogy a szex nemcsak maga a behatolás, a szeretkezésbe sok más dolog beletartozik. 

4/10 Hagyj teret a képzeletnek!

Ne légy állandóan meztelen a párod előtt, sőt, csak akkor legyél az, ha szexelni készültök. Ha sokszor lát ruha nélkül a hétköznapokban is, hamarabb válik „immunissá” a meztelen tested látványára. 

[email protected]/depositphotos.com

5/10 A csapongó képzelet egyszerre áldás és átok

Valld be, hogy te is el szoktál fejben kalandozni szex közben, ez természetes. Feldobja a szexuális életet, ha megbeszélitek egymással a fantáziátokat, hogy mit szeretnél kipróbálni, vagy mi az, ami izgat. Ha elfogyott a téma, nézzetek együtt pornót. 

6/10 A szex boldogság

A kielégítő szexuális élet növeli az endorfin szintet, ami azt jelenti, hogy a mindennapi életben is nagyobb lesz a boldogságérzeted. Csökkenti a fejfájást, oldja a stresszt, nyugodtabb leszel és jobban érzed magad a bőrödben. 

7/10 A férfiak nem úgy állnak a szexhez, mint a nők

Ugyan mindkét nem élvezi az összebújást, teljesen máshonnan közelítik meg a témát. A férfiak vizuális lények, őket az izgatja fel, amit látnak. A nőket ezzel ellentétben az érzelmi intimitás hozza lázba, úgyhogy ez jussom eszedbe időnként. 

8/10 Részegen sem rossz

A bódító italok remek afrodiziákumként szolgálhatnak. Nem arra célzunk, hogy nagyon részegen essetek egymásnak, hanem arra, hogy kis mennyiségben az ital kellemesen oldja a gátlásokat, aminek következtében nyitottabban és nyugodtabban próbálhattok ki új dolgokat. 

9/10 A csábos fehérnemű igenis hasznos

Ne mutatkozz rendszeresen kinyúlt mackónadrágban a partnered előtt, még akkor sem, ha már sok éve együtt vagytok. És időnként szerezz be egy-egy új, szexi fehérneműt, hidd el, ez nagyon fontos a férfiaknak, hiszen az előbb fejtettük ki, mennyire vizuális lények. 

10/10 Az előjáték se maradjon el

Mindenki mindig rohan és fáradt, ezért az előjáték sokszor elmarad, pedig minél hosszabb az előkészítés, annál intenzívebb az orgazmus. Adjatok időt magatoknak a bemelegítésre, ez főleg a nőknek fontos, hiszen nekik minimum húsz percig tart, mire izgalomba jönnek.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást