10 szex-titok, amiről csak nagyon kevesen tudnak – Tanulj belőlük!

10 szex-titok, amiről csak nagyon kevesen tudnak – Tanulj belőlük!

Címlap / Szerelem / Szex / 10 szex-titok, amiről csak nagyon kevesen tudnak – Tanulj belőlük!

Ha a pár már évek óta együtt van és még mindig szeretik egymást, az jó alap, de a kielégítő szexuális életért bizony tenni kell. Ebben segíthet az alábbi 10 szex-titok, amit csak kevesen tudnak.

1/10 Nemcsak fizikai vonzódás, de…

Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt tesszük, hanem a belső tulajdonságai miatt, de a kellemes kinézet ennek ellenére nagyban segíti a vonzalom fenntartását. És nem csak a partnered miatt: minél jobban érzed magad a bőrödben, annál nagyobb az önbizalmad, ami szexi!

2/10 Mások figyelme is fontos

Minél jobban megnéznek a férfiak, a párod annál jobban fog kívánni, mert az ellenkező nem figyelme ezt váltja ki belőle. Egy hosszú kapcsolatban természetesnek vesszük a másikat egy idő után, így nem árt, ha néha eszünkbe jut, hogy partnerünk mások figyelmét is felkelti. 

3/10 A rendszeres szex monoton szex

Ha nem újítotok időnként, a szex megszokottá és gépiessé válik egy idő után, ez elkerülhetetlen, de tehetsz ellene.

Ne feledd, hogy a szex nemcsak maga a behatolás, a szeretkezésbe sok más dolog beletartozik. 

4/10 Hagyj teret a képzeletnek!

Ne légy állandóan meztelen a párod előtt, sőt, csak akkor legyél az, ha szexelni készültök. Ha sokszor lát ruha nélkül a hétköznapokban is, hamarabb válik „immunissá” a meztelen tested látványára. 

[email protected]/depositphotos.com

5/10 A csapongó képzelet egyszerre áldás és átok

Valld be, hogy te is el szoktál fejben kalandozni szex közben, ez természetes. Feldobja a szexuális életet, ha megbeszélitek egymással a fantáziátokat, hogy mit szeretnél kipróbálni, vagy mi az, ami izgat. Ha elfogyott a téma, nézzetek együtt pornót. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást