Ezt sugárzod csillagjegyed alapján – Milyen energia jellemző rád?

Ezt sugárzod csillagjegyed alapján – Milyen energia jellemző rád?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt sugárzod csillagjegyed alapján – Milyen energia jellemző rád?

Kos

Kosként a tűzjegyűek közé tartozol, így aztán nem túl meglepő módon kellően lobbanékony a személyiséged. Már első ránézésre látszik, hogy nem szűkölködsz az önbizalomban, uralod a környezetedet. Irányító személyiségként szeretsz a központban lenni, másokat inspirálni, de azonnal birtoklóvá és lekezelővé válik a hangulatod, ha úgy érzed, valaki bármilyen formában a babérjaidra tör. 

Bika

A kisugárzásod nagyon nyugodt, kellemes, időnként kicsit lomha, ráérős, nehézkes. Stabil véleményed van mindenről, a hozzáállásod ugyancsak nem változik túl könnyen. Mivel valóban nagyon nehezen változtatsz, a környezeted számára úgy tűnhet, kifejezetten stabil egyéniség vagy. Ez azonban sokszor inkább csak a felszín, gyakran így leplezed a makacs egyéniségedet.

Ikrek

Már az első pillantásra kitűnik, milyen energikus, pörgős, vidám egyéniség vagy. Hihetetlen mozgékonyság jellemez, gyakorlatilag nem tudsz két pillanatig nyugodtan ülni a fenekeden. Ott bújik benned a tenni akarás, ami jó adag kíváncsisággal keveredik. Süt rólad az életteli, pozitív hozzáállás. Az emberek azonnal felfigyelnek rád, szinte csodabogárként tűnsz ki a tömegből: mindenki tudni akarja, honnan van ennyi energiád. 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást