Elhagyna a fiúd, ha meghíznál? Meghökkentő kutatási eredmények

Elhagyna a fiúd, ha meghíznál? Meghökkentő kutatási eredmények

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Elhagyna a fiúd, ha meghíznál? Meghökkentő kutatási eredmények / 2. oldal

Ha szidnád a neten

A családi szennyes kiteregetése mindig megviseli egy kapcsolatot. A kapcsolati problémák megosztása és online kibeszélése viszont egyenesen tabu a férfiak számára. Sőt, a kutatás szerint a nők számára még inkább!

Ha ugyanis a pár egyik tagja a közösségi médiát használná platformnak arra, hogy panaszkodjon a kapcsolatáról, a férfiak 49, viszont a nők 53 százaléka szakítana párjával. A tanulság az, hogy a magánügyeket nem ajánlatos szétkürtölni a digitális térben.

Az is gond lehet azonban, ha valaki nem posztol soha semmi a párjáról és ebben a férfiak és a nők az adatok szerint hasonló véleménnyel vannak, ugyanis mindkét csoport 24 százaléka hagyná el társát, ha az nem lenne hajlandó közös képet kitenni egy közösségi média platformra.

Ha depressziós, vagy szorongó vagy

Sajnos a mentális betegségek még mindig erősen stigmatizáltak, pedig nagy előrelépés történt már ezügyben az elmúlt években.

Annak ellenére, hogy négy emberből egyet érint a szorongás vagy a depresszió, a férfiak egy ötöde nem tolerálná egy kapcsolatban.

Csaknem 20 százalék nyilatkozta ugyanis, hogy emiatt bizony nem tartana ki párja mellett, még akkor sem, ha a betegséget nem diagnosztizálnák a nőnél hivatalosan. A nőknek „mindössze” 11 százaléka tenne ugyanígy, ami szintén elég nagy arány, azonban mégiscsak jelentősen kevesebb a férfiakéhoz képest. Hiába, a gondoskodás és együttérzés egyértelműen a nőkben erősebb.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást