Bogyós gyümölcsök
A friss, szezonális bogyós gyümölcsök nagyon finomak, de egyrészt a legtöbb helyen nem elérhetőek egész évben, másrészt pedig, ha néhány nap alatt nem fogyasztod el őket, a kukában landolnak. Míg a fagyasztott bogyós gyümölcsöket akkor szedik le, amikor a legérettebbek, és ezután fagyasztják le, addig a frisseket legtöbb esetben érés előtt szedik le, és a szállítási folyamat során érnek meg teljesen.
Mivel a legtöbb receptben a friss és a fagyasztott változatok is remekül megállják a helyüket – legyen szó mondjuk zabkásáról, turmixról vagy a legtöbb süteményről – semmit nem veszíthetsz velük. Általában pedig nagyobb mennyiségben csomagolják, mint frissen, ami azért is praktikus, mert hosszasan eláll, ráadásul arányosan nézve sokkal olcsóbb.
Mivel a legtöbb receptben a friss és a fagyasztott változatok is remekül megállják a helyüket – legyen szó mondjuk zabkásáról, turmixról vagy a legtöbb süteményről – semmit nem veszíthetsz velük. Általában pedig nagyobb mennyiségben csomagolják, mint frissen, ami azért is praktikus, mert hosszasan eláll, ráadásul arányosan nézve sokkal olcsóbb.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!