2022 legegyszerűbb elegáns frizurái: hosszú és középhosszú hajra

2022 legegyszerűbb elegáns frizurái: hosszú és középhosszú hajra

Címlap / Stílus / Haj / 2022 legegyszerűbb elegáns frizurái: hosszú és középhosszú hajra

Hatalmas lófarok elöl tincsekkel

Az elöl kihúzott tincsek az ezredforduló környékén nagyon népszerűek voltak, most pedig a csípőnadrágokkal, csúnya cipőkkel együtt visszatértek a divatba. Tökéletes lehet azoknak, akik nem szeretik, ha teljesen hátra van fogva a hajuk, a két tincs pedig keretezi is az arcot. A magas lófarok egy szép hajgumival vagy csatokkal kiegészítve akár ünnepekre is tökéletes választás.

Vadóc hullámok féloldalt eltűzve

Ezt a frizurát egy hajvasaló vagy kúpvas segítségével te is elkészítheted, néhány statement csattal pedig ünnepivé is varázsolhatod. Oldalsó választékkal mutat a legjobban, és így kevésbé fognak a szemedbe lógni a szabadon maradt tincsek is.

Laza alsókonty

Laza és stílusos alsókontyot is készíthetsz magadnak, ami most nagyon divatos. Készíts egy alsócopfot, gumizd össze, aztán válaszd ketté és húzd át rajta a copfot, majd ismételd meg a műveletet úgy, hogy a hajvégeket elrejted a konty mögött. Végül tűzz bele egy alkalomhoz illő nagy csatot. Oldalt hagyj szabadon néhány tincset – ezeket pedig be is hullámosíthatod.

Kócos konty a fejtetőn

Készíts egy magas copfot, elöl pedig húzz ki néhány tincset, majd a copfból csinálj egy balerina kontyot. A kócos hatást úgy érheted el, ha előtte kissé feltupírozod és behullámosítod a hajadat. Egy élénk rúzzsal és statement fülbevalókkal elegáns lesz az összhatás.

Díszes hajpánttal

A vastag, kövekkel, gyöngyökkel díszített bársony hajpántok már önmagukban is árasztják magukból az ünnepi hangulatot. Ha valami igazán gyors frizurát keresel, csak válaszd középen ketté a hajadat és tegyél fel egy hajpántot. Már kész is vagy!

Kifelé szárított lófarok

A pomponlányok copfjára hajazó lófarok szintén ünnepi, mégis elképesztően egyszerű megcsinálni. Fogd össze a hajadat magasan, tűzz bele egy masnit. A copf végét pedig hullámosítsd be – ezt érdemesebb korábban, egy körkefével elkészíteni.

Szorosan hátrafogott konty

A szorosan hátrafogott konty is lehet ünnepi! Érdemes kiegyenesíteni előtte a hajadat, utána pedig egy kis waxszal vagy hajlakkal fixálni – kissé fényes hatású termékeket is választhatsz, ettől még elegánsabb lesz az összhatás.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

2 hozzászólás

 • Danka Éva
  2020.11.05., 09:30

  Az idősebb korosztály részére is mutassatok frizurát, félhosszú, hosszú hajból.

  Válasz
  • Fehér Dia
   2020.11.05., 10:44

   Kedves Éva,

   Köszönjük a javaslatot! 🙂

   Szép napot!

   Dia

   Válasz

Írj egy hozzászólást