Titokzatos luxus: éjsötét hálószobák az egyediség jegyében

Titokzatos luxus: éjsötét hálószobák az egyediség jegyében

Címlap / Otthon / Titokzatos luxus: éjsötét hálószobák az egyediség jegyében

Tény és való, hogy egy rosszul kiválasztott árnyalattal könnyen agyonnyomhatjuk a teret és lehangolóvá tehetjük a helyiséget, de ennek éppen az ellenkezőjét is elérhetjük. Luxushatású, titokzatos lehet a végeredmény – márpedig ezek a jelzők tökéletesen passzolnak a jól eltalált hálószobákhoz!

Hívogató puhaság

Bár ezt a hálószobát egy alapvetően semleges és lehangoló szín, a szürke uralja, mégis sokkal inkább a hívogató jelző jut eszünkbe akkor, amikor ránézünk. A sötét alapszínek ellensúlyozásának egyik legjobb módja, ha a lehető legtöbb puha textilt, felületet viszed be a helyiségbe. Jó megoldás, ha az egysíkú színhasználat helyett próbálsz több, egymáshoz közelálló árnyalatot felhasználni.

Fekete falak

Nem feltétlenül lesz nyomasztó a fekete a hálószobában sem, főleg nem akkor, ha elegendő világos árnyalattal kompenzálod a hatását. Szerencsés, ha nem esel abba a hibába, hogy mindent fehérrel próbálsz egyensúlyozni. Nagyon szabályszerű lehet a fekete mellé a hófehér – nem illik ez a kombináció a hálószobákba.

Azonban a bézses színek, a szürkék remekül megtörik ezt a kötelező egységességet, és ha némi fémes ragyogást is csempészel a kiegészítők közé, garantáltan tökéletes lesz az összhatás.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást