Egyedi esküvő 9 lépésben

Egyedi esküvő 9 lépésben

Címlap / Szerelem / Esküvő / Egyedi esküvő 9 lépésben

Szeretnél egy feledhetetlen, senki máséhoz nem hasonlítható esküvőt? Szeretnéd, ha minden egyedi lenne a szokásos sablonos megoldások helyett? A következő tippjeink segítségével garantáltan elkápráztatod majd a násznépet!

Nyári meghívó

Ha a nyár közepére vagy végére esik az esküvő, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon meleg lesz.
Légy kreatív és nyomtasd a meghívó szövegét kis papírlegyezőkre. Biztosan emlékezetes lesz.

Dekoratív italok

Az italok kapcsán is lehetsz kreatív. A koccintáshoz a dekorációhoz színben illő italt válassz, így mindenki számára teljes lesz a harmónia, a kis jégkockákba pedig fagyassz rózsaszirmokat, ezt valószínűleg senki sem fogja elfelejteni.

Bánj kreatívan a gyertyákkal

Nem csupán az asztalokat díszítheted gyertyákkal. Feledhetetlenné teheted a szertartásra vezető utat is azzal, ha gyertyákkal díszítitek.
Ha pedig a kertben van az esküvő, akkor sötétedés után nem csupán a gyertyákkal, de lampionokkal is feldobhatod a látványt.

Örök emlékek

Készíts vagy vásárolj vendégkönyvet, amelybe mindenki beleírhatja a jókívánságait.
Ha egy kicsit modernebb megoldásra vágysz, akkor a vendégek fogadása olyan helyen történjen, ahol felállítotok egy kis kamerát, így mindenki meg lesz örökítve a nagy napon. 

Egyedi ültető és menükártyák

Ha kevesen vagytok az esküvőn, akkor készíthetsz személyre szóló ültető kártyát.
Ezeket ma már számos anyagból elkészítheted, a kis különféle ráragasztott formákkal pedig egyedivé tehetsz minden darabot.

Különleges édességek

A nyár közepén feledhetetlen lehet egy tele jégkrémes láda, vagy egy csoki szökőkút.
Az asztalt pedig díszítheted apró színes cukrokkal, vagy diákcsemegével teleszórt vázákkal. Bármelyik megoldást is választod, valószínűleg még évekig emlegetni fogják ezt a napot.
Fontos, hogy az esküvői torta is feledhetetlenül finom és különleges legyen.

Virágok mindenhol

Az asztalokon és az egyéb helyeken kívül ha szabadtéren lesz a ceremónia, akkor semmiképpen se feledkezzetek el a virágkapuról, hiszen ez igazán kellemes és felemelő érzést nyújthat a számodra és persze a vendégsereg számára is.

Az est fénypontja

Ha fel akarod dobni a lagzin a fáradt embereket, akkor mindenképpen vess be egy-két trükköt. A színes lámpák eregetése, vagy egy kisebb tűzijáték biztos mindenkit izgalomba hoz. 

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!