Embert próbáló lehet az anyukáknak a mindennapos uzsonnakészítés. Van ízletes uzsonna a szendvicsen túl is a gyerekeknek, bár könnyű kifogyni az ötletekből. Garantáltan könnyebben megy minden, ha tudjuk, hogy legalább az az étel, amit odacsomagoltunk a csemeténknek, egészséges. De vajon hogy néz ki egy valóban egészséges uzsonna?
Hozzávalók: 10-15 db sárga, piros minipaprika, 250gr kecskesajt, rozmaring, tengeri só, balzsamecet
Elkészítés: A minipaprikákat kicsumázzuk, félbevágjuk, és grillserpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk mindkét oldalukat. Aztán krémes kecskesajttal egyenként megtöltjük őket. Használhatunk fűszeres kecskesajtot is. Végül friss rozmaringgal és tengeri sóval megszórjuk, és balzsamecettel finoman meglocsolva tálaljuk.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!