Egészség / Életmód / Ezotéria

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár idén a csillagjegyedre?

Egészség Horoszkóp 2021: Mi vár idén a csillagjegyedre?

Mérleg

A nőknek egyébként is nagyon ügyelniük kell a higiéniára, de ez különösen igaz a Mérleg jegyűekre, akik a nőiség szimbólumaként megkapták a tipikusnak mondható, női betegségre való hajlamot is.

Idén sem hagyhatod figyelmen kívül az ivarszerveidet és a bőrödet, sajnos továbbra is nagy esély van arra, hogy összeszedsz valamilyen fertőzést. Bár szereted a divatot és szívesen követed is, soha ne engedd, hogy ez a testedre káros legyen! 2021-ben kezdetét veszi nálad egy természetközeli látásmód, előnyben fogod részesíteni a natúr termékeket és csökkenteni fogod az ökológiai lábnyomodat.

Skorpió

Ami az egészségedet illeti, a szokásos problémákat ebben az évben sem igazán tudod hátrahagyni. Jellemző módon számolnod kell azzal, hogy felfázol, esetleg valamilyen húgyúti fertőzést szedsz össze, ezért a hideg hónapokban éppúgy legyél óvatos, mint majd nyáron.

Nagyon hajtós lesz az éved munka szempontjából, így automatikusan háttérbe szoríthatod az egészséges étkezést, valamint a testmozgást, miközben a stressz szinted az egekbe szökhet. Ennek év végére jelentősebb túlsúly is lehet a vége, nem is beszélve az állandó idegeskedésről. Tudatosan figyelj rá, hogy ez ne következhessen be!  

Nyilas

Ami ebben az évben különösen fontos, hogy tudatosan is őrizd pozitív hozzáállásodat és ne hagyd, hogy lankadjon a kedved, negatívba forduljon a hozzáállásod. Hogy miért lényeges ez az egészséged szempontjából? Bizonyított tény, hogy a rossz közérzet, a negatív életfelfogás az egészségünket is veszélyezteti, gyengíti az immunrendszerünket.

Hasonlóan rossz hatást gyakorolhat a túl sok stressz, márpedig ez utóbbiból úgy tűnik, a 2022-es évre is jutni fog. Érdemes lehet fokozottan figyelned a testsúlyodra is, mert ez az év problémás lehet: enni nagyon szeretsz, de korlátoltak a lehetőségek a mozgás terén. Ügyelj a csípőtájékodra, a derekadra, és egy májvédő kúra sem árthat!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást