Vedd észre, ha a Vízöntő szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Vedd észre, ha a Vízöntő szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vedd észre, ha a Vízöntő szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Könnyen zavarba jönnek

Egy Vízöntő nagyon nehezen éli meg az érzelmeit, így sokszor teljesen kiszámíthatatlan, nem tudni, mit érez, mert rendszeresen félreérthetően kommunikál.

Talán emiatt van az is, hogy kissé esetlennek, gyermetegnek tűnik akkor, ha szerelembe esik, úgy tűnhet, hogy félénkké, labilissá vált, és folyton ingadozik a hangulata.

Ez feltűnő változás lehet, mert a Vízöntők ugyanakkor céltudatosak, és általában határozott elképzeléseik vannak.

 

A legtöbbször nem kertelnek

Kevés olyan őszinte jegy van, mint amilyen a Vízöntő.

Ez időnként fájdalmas, de a párkapcsolat indulásakor sokszor előny, hiszen ők azok, akik tiszta lappal játszanak – cserébe viszont nem sűrűn alkalmazkodnak…

A Vízöntők tehát nem felületesek, nem igazán taktikáznak, hanem elébe mennek a felmerülő kérdéseknek, és őszintén meg is válaszolják azokat.

 

Hajlandó áldozni a szabadságából

A Vízöntők kifejezetten független emberek, ők azok, akik képesek elélni a világ végén egy aprócska tanyán, ha ott végre békére lelhetnek.

Ebből adódóan nem kifejezetten szeretik a monogám kapcsolatokat, azokat pedig el sem bírják viselni, amiben „túl szoros a póráz”.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy egy Vízöntővel ne lehetne tervezni hosszú távon, azonban azt igen, hogy nagy szükségük van a saját térre, az elvonulás lehetőségére.

Ha ebből képesek engedni, akkor egész biztosan komoly érzelmeket sikerült előhívni belőlük.

 

Kalandjaival próbál lenyűgözni

A Vízöntők legtöbbször nagyon különleges személyiségek. Egyedülálló képességeik vannak, izgalmas hobbit űznek, kivételes a munkájuk, vagy éppen az élettörténetük, a felfogásuk.

Az biztos, hogy egy átlagember sokszor döbbenten áll, amikor egy Vízöntő mesélni kezd.

Ezt persze ők is érzékelik, és könnyedén fokozzák a hatást akkor, ha olyasvalaki is akad a hallgatóközönségben, aki felkeltette az érdeklődésüket.

A hódító Vízöntők tehát örömmel sztoriznak kalandjaikról és a legkisebb nehézség nélkül vonják be ebbe a kiszemeltjeiket is.

 

Elkezd alkalmazkodni

Köszönhetően a szabadság- és kalandvágynak, a Vízöntők nem igazán alkalmazkodó típusok.

Azt persze elvárják, hogy a választott igyekezzen megfelelni az igényeknek, de ők nem szívesen engednek az elképzeléseikből.

Legalábbis addig, amíg nem lesznek fülig szerelmesek. Ekkor teljesen megváltoznak, örömmel kommunikálnak, alkalmazkodnak és keresik is a lehetőségeket, hogy megfeleljenek.

Más kérdés, hogy ez sokszor csak addig tart, amíg a rózsaszín köd is megvan – a későbbiek során a partner feladata az, hogy az érdeklődést fenntartsa, ellenkező esetben visszatér a Vízöntők alaptermészete.

 

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!