Vedd észre, ha a Vízöntő szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Egy Vízöntő nagyon nehezen éli meg az érzelmeit, így sokszor teljesen kiszámíthatatlan, nem tudni, mit érez, mert rendszeresen félreérthetően kommunikál.

Talán emiatt van az is, hogy kissé esetlennek, gyermetegnek tűnik akkor, ha szerelembe esik, úgy tűnhet, hogy félénkké, labilissá vált, és folyton ingadozik a hangulata.

Ez feltűnő változás lehet, mert a Vízöntők ugyanakkor céltudatosak, és általában határozott elképzeléseik vannak.

Kevés olyan őszinte jegy van, mint amilyen a Vízöntő.

Ez időnként fájdalmas, de a párkapcsolat indulásakor sokszor előny, hiszen ők azok, akik tiszta lappal játszanak – cserébe viszont nem sűrűn alkalmazkodnak...

A Vízöntők tehát nem felületesek, nem igazán taktikáznak, hanem elébe mennek a felmerülő kérdéseknek, és őszintén meg is válaszolják azokat.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!