Így nyerheted el a Skorpió szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A skorpiók a legmegosztóbb személyiségek közé tartoznak. Egyesek már első pillantásra rettegnek, tartanak tőlük, mások viszont meglátják előkelő, különleges oldalukat. A kérdés már csak az, milyenek a skorpió férfiak a szerelemben? Teljesen mások, mint amit gondolunk róluk, vagy megfelelnek a kritikáknak?

Milyen a szerelme? Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Először is ellentmondást nem tűrő, akárcsak a személyisége. Ami biztos, hogy semmiképpen sem közömbös ember, így aztán a szereleme sem lehet másmilyen. Akit kiszemelt, azt meg is szerzi magának, ugyanis ebben a kérdésben főleg nem ismeri az arany középút fogalmát.

Ha egy skorpió valakit a kegyei közé vesz, azt elhalmozza minden jóval, és mindent megtesz azért, hogy szereleme semmiben, de tényleg semmiben ne szenvedjen hiányt. Emiatt válik kiváló társsá.

Azonban egy skorpióval lehetetlen dűlőre jutni, ha olyasmiről van szó, ami az érdekeivel szembemegy.

Egyszóval párkapcsolatban sem igazán képes a kompromisszumokra, nem hiszi, hogy a párjának igaza lehet egy olyan kérdésben, amivel ő nem ért egyet.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: 500px.com

Aki ismer skorpió jegyű férfit, az rásütheti erre a kérdésre, hogy „teljesen mindegy”, és ebben tulajdonképpen van is valami. Azt azonban sokan nem veszik figyelembe, hogy a skorpióknak nem azért van sok partnerük, mert könnyen lesznek szerelmesek.

Éppen ellenkezőleg! Szenvedélyüknek és kitartásuknak köszönhetően szexpartnerre végtelenül könnyen bukkannak, de a szerelem esetükben annál ritkább.

Ennek jelentős oka az, hogy nagyon gyakran pont azokat a nőket vonzzák maguk mellé, akikkel nem tudnak mit kezdeni egy párkapcsolatban. Hogy mire vágynak igazán?

Nehéz megmondani, mert általában maguk sem tudják. Az biztos, hogy egyszerre szeretnének szenvedélyes szexet, tökéletes háziasszonyt, odaadó családanyát és sikeres karrieristát.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba