Így nyerheted el a Skorpió szerelmét

Írta: ,

A skorpiók a legmegosztóbb személyiségek közé tartoznak. Egyesek már első pillantásra rettegnek, tartanak tőlük, mások viszont meglátják előkelő, különleges oldalukat. A kérdés már csak az, milyenek a skorpió férfiak a szerelemben? Teljesen mások, mint amit gondolunk róluk, vagy megfelelnek a kritikáknak?

Milyen a szerelme? Kép forrása: stephaniesterjovski.com

1/5 Milyen a szerelme?

Először is ellentmondást nem tűrő, akárcsak a személyisége. Ami biztos, hogy semmiképpen sem közömbös ember, így aztán a szereleme sem lehet másmilyen. Akit kiszemelt, azt meg is szerzi magának, ugyanis ebben a kérdésben főleg nem ismeri az arany középút fogalmát.

Ha egy skorpió valakit a kegyei közé vesz, azt elhalmozza minden jóval, és mindent megtesz azért, hogy szereleme semmiben, de tényleg semmiben ne szenvedjen hiányt. Emiatt válik kiváló társsá.

Azonban egy skorpióval lehetetlen dűlőre jutni, ha olyasmiről van szó, ami az érdekeivel szembemegy.

Egyszóval párkapcsolatban sem igazán képes a kompromisszumokra, nem hiszi, hogy a párjának igaza lehet egy olyan kérdésben, amivel ő nem ért egyet.

Milyen nőket kedvel? Kép forrása: 500px.com

2/5 Milyen nőket kedvel?

Aki ismer skorpió jegyű férfit, az rásütheti erre a kérdésre, hogy „teljesen mindegy”, és ebben tulajdonképpen van is valami. Azt azonban sokan nem veszik figyelembe, hogy a skorpióknak nem azért van sok partnerük, mert könnyen lesznek szerelmesek.

Éppen ellenkezőleg! Szenvedélyüknek és kitartásuknak köszönhetően szexpartnerre végtelenül könnyen bukkannak, de a szerelem esetükben annál ritkább.

Ennek jelentős oka az, hogy nagyon gyakran pont azokat a nőket vonzzák maguk mellé, akikkel nem tudnak mit kezdeni egy párkapcsolatban. Hogy mire vágynak igazán?

Nehéz megmondani, mert általában maguk sem tudják. Az biztos, hogy egyszerre szeretnének szenvedélyes szexet, tökéletes háziasszonyt, odaadó családanyát és sikeres karrieristát.

 

3/5 Ezekkel biztosan elriasztod

A hamisságot, kegyes hazugságot egyenesen ki nem állhatja.

Utálja azt is, ha ellentmondasz neki, ő ugyanis meg van róla győződve, hogy a saját igaza alapvető és megmásíthatatlan, ergo aki szembeszáll vele, saját szegénységi bizonyítványát mutogatja.

Nem bírja, ha valaki megpróbál fölé keveredni, akár munkáról, teljesítményről, akár szimpla beszélgetésről van szó.

Ezekkel ellenállást, rossz kedvében bosszúvágyat szítasz benne. Elriasztod határozottságoddal, legalábbis képletesen, ugyanis nem létezik náluk határozottabb ember.

Ha nagyon talpraesett, magabiztos vagy, azzal csak azt éred el, hogy megpróbáljon leigázni, ami történhet akár úgy is, hogy eljuttok az egyéjszakás kalandig, ám tovább nem.

4/5 Ezzel viszont garantáltan megfogod

Szereti, ha csodálják, de erre általában ad is okot. Maximalista, mindig ügyel a megjelenésére, otthonára és persze arra is, hogy szeretteinek mindent megadjon.

Emiatt aztán nem lesz nehéz dolgod, ha bókolni szeretnél neki, de jól vigyázz, mert átlát a szitán, ha hamis érdemeit próbálod dicsérni! Megnyerheted a szimpátiáját, ha meglátod érzékeny oldalát, és ezt a részét igyekszed meghódítani.

Annak ellenére ugyanis, mit mutat magából, kifejezetten gyöngéd oldala is van egy skorpiónak. Persze ezt szigorúan tilos az orra alá dörgölni! Ellenben segít, ha meghallgatod sérelmeit, igazat adsz neki, és biztosítod támogatásodról.

Hosszútávon pedig az jelenti a megoldást, ha elfogadod őt döntéshozónak, nem szállsz szembe az akaratával.

 

5/5 Mit vár el a kapcsolatban?

A skorpió hatalmas hibája, hogy sosem felejt. Ez az életben is hoz nehéz helyzeteket, pláne akkor, ha bosszúálló természettel párosul, ami esetükben meglehetősen gyakori.

Viszont párkapcsolatban sosem szerencsés, ha nem tud túllendülni sem az apróságokon, sem a nagyobb volumenű történéseken.

Elvárja tehát, hogy párja ne hibázzon, főleg ne olyan kérdésekben, ami kicsit is megrendíti köztük a bizalmat, vagy a család egységét.

Rendkívül határozott a fellépése, emiatt megköveteli, hogy otthon ő legyen a család ura: ennek általában senki nem is mond ellent. Megértő és türelmes partnert ritkán talál, így amikor végre rábukkan, nem ereszti.

Ha azonban magas elvárásai teljesülnek, ő lesz a leggyengédebb és legszenvedélyesebb férfi, akit csak kívánhatsz magad mellé.