Az élet végtelen útvesztő. Innen tudhatod, hogy nem tévedsz el

Az élet végtelen útvesztő. Innen tudhatod, hogy nem tévedsz el

Címlap / Életmód / Lélek / Az élet végtelen útvesztő. Innen tudhatod, hogy nem tévedsz el / 2. oldal

Nincs rossz út, csak választások sorozata

Megérteni azt, hogy bármerre is indulsz, nem tévedhetsz el, felszabadító érzés. Az egész média azt üzeni nekünk, hogy hozd ki magadból a legjobbat, éld a legjobb életet, mert csak egy van és abból a legtöbbet kell kihoznod. Ez teljesen igaz, de azt nem mások döntik el, hogy neked mi a legjobb.

Ha neked az okoz örömet, hogy vasárnap elkészítheted a kedvenc húslevesedet a nagymamád receptje alapján, akkor tedd azt! Ha egész hétvégén bulizni van kedved, akkor menj és szórakozz! Ha a szombat estédet a kanapén töltenéd egy tál popcorn társaságában, akkor maradj otthon! Ha elköteleződnél, akkor tedd meg, de ha inkább szingliként lennél boldog, akkor élj úgy!

Életvezetési tanácsok
Elina Sazonova/pexels.com

A lényeg, hogy bárhogy is döntesz, az lesz a jó döntés.

Ezt persze napi szinten kérdőjelezheted meg, hiszen egy egész társadalom felel azért, hogy próbára tegyen téged. Amíg biztos vagy magadban, addig senki más véleménye nem számít.

Teljesen mindegy, hogy mennyire akarnak neked jót a szeretteid, a saját utadat csak te járhatod. Éppen ezért nem lesznek vakvágányok, csak döntések.

Percek alatt képes vagy élethelyzeteket megváltoztatni úgy, ahogy neked a legjobb. Bízz a belső hangodban, mert ő csakis jó utakra fog vinni és ne feledkezz meg arról, hogy nem mindig arra van a te utad, ahol a legkönnyebb, hanem ahol a legtöbbet fejlődhetsz. Ne kérdőjelezd meg magad, ha éppen nem látod a fényt az alagút végén, mert lehet, hogy kicsit rögösebb az út, de a végén mindig kisüt a nap.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást