Fahéj
Ma már szerencsére a cukor és az édesítőszerek mellett szinte klasszikus kávéízesítőnek számít a fahéj is. Csak tégy egy fél teáskanállal a kávéba és meglátod, mennyivel lágyabbá teszi, elűzi a keserűségét. Ügyelj arra, hogy ne keverd el cukorral, hisz önmagában is nagyon finom.
Kipróbálhatod továbbá azt is, hogy a kávészemeket úgy tárolod, hogy közöttük elhelyezel egy-egy rúd fahéjat, így átveszik annak illatát.
Arról nem is beszélve, hogy a fahéjat nem csak az íze miatt érdemes fogyasztani, hanem a jótékony egészségügyi hatásai miatt is.
Kipróbálhatod továbbá azt is, hogy a kávészemeket úgy tárolod, hogy közöttük elhelyezel egy-egy rúd fahéjat, így átveszik annak illatát.
Arról nem is beszélve, hogy a fahéjat nem csak az íze miatt érdemes fogyasztani, hanem a jótékony egészségügyi hatásai miatt is.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!