El sem tudnád képzelni a reggeli kávédat cukor vagy édesítőszer nélkül? Talán nem is gondolnád, hogy ezeken kívül is számtalan olyan lehetőség van, amivel finomabb ízt adhatsz kedvenc italodnak. Nézzünk néhány izgalmas és egészséges opciót!
2/6 Cukrozatlan kakaópor
A kakaópor kávéba keverése az egyik legjobb módja annak, hogy élvezzük a jótékony flavanoidok hatását.
Ezek egészségünk szempontjából nagyon fontos antioxidánsok, amelyek segítenek elkerülni a sejtek károsodását, valamint javítják a szív és az agy vérellátást.
Ráadásul hozzáadott cukor nélkül teszi kellemesen lágy ízűvé reggeli kávénkat. Ügyelj rá, hogy 100 százalékban kakaó legyen és még véletlenül se legyen benne cukor.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!