Életmód / Pénz és hivatás

5+1 dolog, amit októberben olcsóbban be tudsz szerezni, mint az év többi hónapjában

5+1 dolog, amit októberben olcsóbban be tudsz szerezni, mint az év többi hónapjában

Farmernadrágok

Szeptember elején minden az iskolakezdésről szól, ezért rengeteg farmernadrágot dobnak piacra a tervezők, hogy ezeket az évkezdésre beszerezzék maguknak a vásárlók. Ez viszont október közepére épp lecsillapodik, és a legtöbb üzletben a megmaradt darabokat olcsóbban adják, hogy az őszi-téli farmereknek adhassák át a helyet. Meglehet, hogy ilyenkor már nincs akkora választék méretben vagy stílusban a leértékelt farmernadrágok között, de könnyen előfordulhat, hogy kincsekre bukkansz, szuper áron!

Téli kabátok

Az igazság az, hogy a téli kabátok tavasszal még olcsóbbak, de addigra már minimális választék vár rád, és még kevesebb méretből válogathatsz. Ezeket a darabokat viszont még most, az őszi szezon közepén/végén jó áron adják, és majd a hivatalos téli szezontól kezdve, nagyjából novembertől viszik fel az árakat. Az emberek többsége ugyanis a hűvös idő beköszöntével indul bevásárlókörútra, így még nem csak a tömeget előzheted meg, de bőven lesz választék is!

Kerti bútorok

Ez a hónap tökéletes választás arra, hogy beszerezd a legújabb kerti bútorokat. Ennek szezonja ugyanis kábé mostanra véget ért, már csak alaposan felöltözve tudunk kiülni a kertbe, így a legtöbb áruházban megpróbálnak helyet csinálni a karácsonyi dekorációknak, téli kellékeknek. Ez pedig azt jelenti, hogy a hintaágyak, székek, asztalok és grillezők ára jelentősen lezuhan. Megéri befektetni, és előre gondolkodni, ha már egyébként is vágytál egy kis kerti felújításra!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást