Divat / Stílus

12 dolog, aminek semmi keresnivalója a szekrényedben, de te mégis ott tárolod

12 dolog, aminek semmi keresnivalója a szekrényedben, de te mégis ott tárolod

Kényelmetlen vagy régi cipők

Mindannyian vettünk már olyan cipőt, ami a boltban szuper volt, az első használatkor azonban bebizonyosodott, hogy gyakorlatilag két lépést nem lehet megtenni benne. Ezek a “majd kitágul”, “betöröm”, és a “buliba jó lesz” kijelentések után végül a szekrény mélyén kötöttek ki, hiszen valahogy sosincs kedved kényelmetlen cipőben elindulni.

Így van ez az egykor trendi cipőkkel is, amiket látva mindig arra gondolsz, hogyan tudtál egyáltalán ilyeneket hordani…

Az “otthonra jó lesz” darabok

Biztosan veled is gyakran előfordul, hogy a kicsit elhasznált, itt-ott lyukas vagy foltos, esetleg kifakult pólókat és nadrágokat nem kidobod, hanem elteszed az „otthoni ruhák” polcra. Ilyenek a reklámpólók is, amik valószínűleg életedben nem voltak rajtad, csak betetted őket a szekrénybe, mondván, majd ebben futsz vagy takarítasz.

Ezeknek a nagy részétől szintén tanácsos megválni, hiszen valószínűleg még otthon sem szívesen flangálsz lyukas vagy foltos ruhákban, és ha jobban belegondolsz, annyit nem is vagy otthon, hogy két polcnyi ilyen pólód legyen!

Árcímkés?

Valljuk be őszintén: ha vettél egy új ruhát, ami hetek múlva is árcímkével együtt hever a szekrényedben, azt sosem fogod felvenni. (Az persze kivétel, ha egy adott alkalomra vetted, és még tartogatod.) Az ilyen darabokat inkább próbáld meg visszavinni a boltba, és cseréld ki valami olyanra, amit tényleg hordani fogsz!

Valami nem passzol

Lehet, hogy túl meleg, szöszöl, szúr vagy szorít, de az is előfordulhat, hogy nem előnyös, vagy csak szimplán nem tetszik magadon.

Biztosan neked eszedbe jutott hirtelen egy-két ilyen darab; a legjobb, ha ezektől is minél előbb megszabadulsz.

Ne feledd, néha könyörtelennek kell lenni, különben sosem lesz hely a gardróbodban!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást