Dekoltázsnövelő bikini fazonok

Dekoltázsnövelő bikini fazonok

Címlap / Stílus / Divat / Dekoltázsnövelő bikini fazonok

Lassan lekerülnek a gondosan takaró ruhák. Nem elég, hogy újra intenzívebben kell foglalkoznod a diétával és edzéssel, a tavaszi ruhaszelektálás során arra is rá kell döbbenned, hogy új bikinire van szükséged… Válassz olyat, ami optikailag nagyobbnak mutatja a melleidet!

Push up

A legkézenfekvőbb megoldás nyilvánvalóan a push up, hiszen akárcsak a melltartók, úgy a fürdőruha felsők esetében is rengeteg számít, hogy az a bizonyos kosár ki van-e bélelve valamivel. 
 
A választásnál nem szabad túlzásba esned, hiszen míg a melltartó tartalma csak akkor derül ki, amikor lekerül rólad, mivel a felsőd eltakarja azt, ami fényt deríthetne a csalásra, addig a fürdőruha esetében már jóval könnyebb észrevenni, ha kizárólag szivacs tölti meg a bikinidet. 
Mindenesetre, ha kicsi a cicid, sose válaszd a klasszikus, vékony textíliájú fürdőruha felsőt, mert ez még azt is eltünteti, ami van.

Fodrok

A fodrok az utóbbi időszakban ismét térhódítást tudhatnak a magukénak. Azonban nem csak a ruhákon és a fehérneműkön, hanem a bikiniken is megjelentek: nagy örömére mindazoknak, akik tudatosan vásárolnak fürdőruhát. 
 
A fodrok mindig figyelemfelkeltőek, ezért ha nagyítani szeretnéd a melleid látványát, érdemes olyan darabot választanod magadnak, melynek a felsőrésze bővelkedik az apró fecnikben.

Tömött fodrok

Akárcsak a szimpla fodrok, úgy a tömöttebb fazonú bikini felsők is jó választásnak bizonyulhatnak a te esetedben. Ezek a darabok ismét divatosak, s emellett rengeteget javítanak a látványon. 
 
Némileg persze lassabban száradnak és talán első ránézésre furcsának hathatnak, de mivel egyre több hálóruhán is helyet kapnak, nem feltétlenül fognak újdonságot jelenteni a strandolóknak.  

Keresztben csíkos

Ha a ruházkodásnál gondosan ügyelsz rá, hogy kerüld a keresztben csíkos darabokat, akkor egészen biztos, hogy egy ilyen mintájú bikini felsővel nem foghatsz mellé, hiszen ez a motívum mindig szélesít. 
 
Ha ilyen a felsőrészed, optikailag nagyobbnak néznek majd ki a melleid.

Nagy minta

Nem csak a csíkozás, hanem a nagy minta is a javadra válhat.
Ezt a praktikát szintén el kell kerülnöd az öltözködésedben, amennyiben van pár felesleges kiló rajtad, de a tippet a fürdőruha vásárlásnál ugyanúgy hasznosíthatod, mint a keresztben csíkos megoldást. 

Felemás

Bizonyára jól tudod, hogy a világosabb színek általában kicsit nagyobbnak mutatják a dolgokat, a sötét árnyalatok pedig slankítanak, a háttérbe szorulnak. Ha kicsi a cicid, az alsó fertályod viszont aránylag széles, akkor jó ötlet lehet, ha sokkal inkább a felsőtestedre tereled a hangsúlyt.
Ezt könnyen megteheted egy élénk színű, feltűnő bikini felsővel és egy fekete, vagy legalábbis sötét árnyalatú, egyszerű alsórésszel. 

Ne sajnáld az időt a próbálgatásra!

Egészen biztos, hogy találsz olyan fazonú felsőt, amit jól fog állni. Lehet, hogy sokat kell próbálgatnod, de ha tudatosan keresel, s a megfelelő szabást ötvözöd az ízléseddel, akkor egész biztosan tökéletes bikinire tehetsz szert. 
 
Kezdj el időben keresgélni, hogy mire itt a nyár, te is szuperül érezhesd magadat a strandon!
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást