4 csókfajta amivel bármelyik férfit könnyen leveheted a lábáról

4 csókfajta amivel bármelyik férfit könnyen leveheted a lábáról

Címlap / Szerelem / Szex / 4 csókfajta amivel bármelyik férfit könnyen leveheted a lábáról / 2. oldal

Az egyszerű csókok

Ebben semmi különös nincs, nem hordoz magában sem erős szexuális töltetet, de szerencsére a közönbösségtől is messze áll. Nevéből adódóan is, ez az a csókfajta, melyet bárhol és bármikor alkalmazhattok gátlások nélkül. Ugyanis nem hivalkodó, adott szituációban viszont mégis kellő hatást lehet vele elérni. Jellegzetessége, hogy a szájon kívül, az arc minden pontján lehet alkalmazni, legyen az a homlok vagy akár az orr.

Sokan azt hiszik, hogy az ilyen egyszerű puszikkal nem lehet jól kifejezni az érzelmeket, pedig itt is gyönyörűen érvényesül a szabály, miszerint a kevesebb néha több! A férfiak pedig különösen szeretik a spontán dolgokat, az élet minden területén, így biztos hogy a te embered is meghatódik majd attól, ha titkon csak úgy odalépsz hozzá, és megleped egy-két ilyen szemérmes, ám de bájos és kifejező csókkal!

A nyelves csók

Bár már matuzsálemi jellegűnek számít, úgy látszik népszerűsége még mindig töretlen, mindenki körében. Tény, hogy már letaszították a dobogós helyről, de hiába, vannak dolgok amik örökké divatot alkotnak. Bizonyára neked sem kell bemutatni ezt a csókfajtát, hisz amióta létezik testiség férfi és nő között, minden téren ez volt az, ami elvitte a pálmát. Máig a legbiztosabb előjátéknak tartják, hisz köztudott, hogy ez egyfajta belépő a szexuális érintkezésbe.

Nagyon intim és erotikus, óriási túlcsordult szexuális vággyal fűszerezve. Érthető, hogy miért favorizálja a legtöbb férfi. Azt mondják sokszor egy csók többet ér és mesél el mindennél. Hát ha van csók, ami tényleg mindent magába hordoz és foglal, akkor az a jó öreg nyelves. Tessék sűrűn alkalmazni, hogy edzésbe legyetek! És ne felejtsétek, hogy a csókolózás a szájhigiéniára is kiváló hatással van, ugyanis a nyál tisztít és fertőtlenít!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást