Csipke divat 2011 tavasz/nyár

Csipke divat 2011 tavasz/nyár

Címlap / Stílus / Divat / Csipke divat 2011 tavasz/nyár

Gyerekkorunkban a csipkét gyönyörűnek gondoltuk, aztán tinédzser korban már kacérnak és szexinek. Most felnőttkorban azonban a csipke mindegyikünk számára a romantikus, nőies, elegáns viseletet testesíti meg.

Minden attól függ, hogyan viseljük. Végre idén a csipkét igazán trendinek mondhatjuk, bátran viselhetjük a 2011-es tavaszi/nyári szezonban, és a legszebbnek, legnőiesebbnek érezhetjük magunkat benne.


Alberta Ferretti Tavasz/Nyár 2011

A csipke gyönyörű, jól kombinálható más szövetekkel. Arra azonban vigyáznunk kell, hogy ne hordjunk túl sokat belőle, csak egyetlen ruhadarabnak válasszuk a csipkét, a többi szövet minél semlegesebb legyen, emelje ki a csipke szépségét. Próbálj ki különböző típusú csipkéket, hogy rá tudj jönni mi áll neked a lgjobban. Választhatod a vintage nagymintájú csipkéket, de a klasszikus aprómintásokat is az érzékibb megjelenésért.


Oscar dele Renta Tavasz/Nyár 2011

A csipke fantasztikusan áll minden nőnek, kivétel nélkül, de rajtunk múlik, hogyan tudjuk hordani. Mindig válasszuk a megfelelő méretű csipkés ruhadarabot, a csipke nem néz jól ki, ha feszül, mert elveszti formáját és mintáit. Ha merész vagy, hordhatsz átlátszó csipkeblúzt is, alatta szexi fehérneművel.


Dolce&Gabbana Tavasz/Nyár 2011

Már nemcsak alkalmi ruháknak ideális választás a csipke, de hétköznapi blúzaink, ruháink és szoknyáink is lehetnek csipkések. Próbáld ki több színben is a csipkét, hogy rá tudj jönni, mely színek állnak jól neked. Fehér bőrűek próbálják ki a merész árnyalatokat vagy a sötét csipkéket (kékek, fekete, mályvaszín, zöldek), míg a sötétbőrűeknek nagyszerűen áll a fehér, illetve a világos pasztell színek. A klasszikus színű csipkékkel (fehér, fekete, vörös, csontszín) nem tévedhetünk, ráadásul örökké divatban maradnak.


Erdem. Ralph Lauren. Chanel Tavasz/Nyár 2011
 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást