Életmód / Ezotéria

Ezek a csillagjegyek nagyon féltik a szívüket – Ők csak egyszer lesznek igazán szerelmesek

Ezek a csillagjegyek nagyon féltik a szívüket – Ők csak egyszer lesznek igazán szerelmesek

Skorpió

A Skorpiók messze földön híresek kitartásukról és bosszúvágyukról, azonban nem csak ezért számítanak igazi hősszerelmesnek.

Ők valóban egy életre választanak párt, és egészen addig hűségesek, odaadóak is maradnak, amíg érzik a megbecsülést és a nyíltságot.

Nagyon szenvedélyesek, ők tényleg szívüket-lelküket beleteszik a kapcsolataikba, ám ez a kitárulkozás nem egyszerű feladat – pontosan ezért nem is kerítenek túl gyakran alkalmat rá. A Skorpiók szerelméért meg kell dolgozni, de megéri!

Mérleg

A Mérlegek az összhangra, harmóniára törekszenek egész életükben, és ebbe bizony nem fér bele a túlságosan pörgős szerelmi élet.

Nem kedvelik azt a nyüzsgést, ami a szingli élettel jár, és bár szeretnek ismerkedni, a szerelmet illetően inkább az elköteleződésre esküsznek.

Ez nem azt jelenti, hogy egész életükben egyetlen egy partnerük van csak, de amikor meglelik a vágyott harmóniát valaki mellett, akkor véglegesen lecövekelnek, és mindent megtesznek azért, hogy az összhang örökké megmaradjon.

Bak

A Bakok ugyancsak más okból kifolyólag köteleződnek el nagyon nehezen, mint a korábban említett csillagjegyek.

Ők nagyon távolságtartóak, diszkrétek és ez ténylegesen akkor sem változik meg, amikor szerelembe esnek.

Ebben az esetben persze közelebb engedik magukhoz a kiválasztottat, de egy Bak oldalán mindig az az érzésünk, hogy megfejthetetlen és nem tárulkozik ki igazán. Tény és való, egy Bak egészen máshogy éli meg az intenzív szerelmet, mint a többi zodiákus, ráadásul csak extrém ritkán esik valóban szerelembe.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Bika

A Bikák ragaszkodnak a hagyományokhoz, sokszor a szokások rabjai, ráadásul nagyon makacsak. Ehhez időnként egy adag konszolidáltság is adódik, nem meglepő tehát, hogy nem feltétlenül jönnek-mennek a kapcsolatok között. Képesek a végletekig kitartani, és legfeljebb csak akkor szakítanak, ha már megvan a következő jelöltjük.

Nagyon ritkán esnek szerelembe, és ahogy a Bakok, úgy a Bikák is nehezen osztják meg az érzelmeiket.

Bár biztos hátteret nyújtanak egy kapcsolatban, egy családban, semmiképpen sem nekik való a szingli élet.

Szűz

A Szűz jegyűek a legkevésbé megközelíthető zodiákusok közé tartoznak.

Távolságtartóak, diszkrétek és igazából akkor sem tudnak teljesen feloldódni, ha tényleg szerelmesek – mintha mindig félnének valamitől.

Nehezen élik meg az érzelmeiket, még nehezebben mondják ki őket, számukra egyszerűen nem a legfontosabb prioritás az életben a párkapcsolat. Magánéleti nehézségeiket karrierjükkel, ambíciókkal ellensúlyozzák, de semmiképpen sem céljuk a romantikus, vagy éppen az őrült szingli életmód.

Oroszlán

Az Oroszlánokról sokan nem gondolnák, hogy csak egyszer esnek szerelembe az életük során, de ők akár a hűség mintaképei is lehetnek. Bár könnyen belezúgnak valakibe, ténylegesen csak nagyon kevés embernek tárulkoznak ki. Igénylik a figyelmet, a visszajelzést és ezt sokszor máshonnan zsebelik be – gyakran ezért ismerik félre őket, és gondolják róluk azt, hogy csapodárok.

Pedig amikor az Oroszlán talál valakit, akivel igazán összepasszol, akkor képes örökre lecövekelni mellette.

Már csak azért is, mert szívesen büszkélkedik tökéletes és harmonikus kapcsolatával.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást