Ezzel hozol frászt a szeretteidre zodiákusod alapján

Ezzel hozol frászt a szeretteidre zodiákusod alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezzel hozol frászt a szeretteidre zodiákusod alapján

Kos

Ettől kapnak frászt a szeretteid: Ha feladsz valamit

A Kosok mindig is híresek voltak céltudatos, előremutató hozzáállásukról és arról, hogy nem szokásuk meghátrálni. Így, vagy úgy, de mindig célt érnek. Vagy mégsem? Mivel a szeretteid úgy ismertek meg, hogy te nem adsz fel semmit, komolyan megdöbbenek és általában frászt is kapnak, ha ez mégis megtörténik.

Bika

Ettől kapnak frászt a szeretteid: Ha elismered, hogy másnak van igaza

A Bikák kellően makacs természetűek, konzervatív felfogásúak és fontosak számukra a hagyományok. Ennek tükrében már nem annyira meglepő, hogy sokszor megrögzötten ragaszkodnak a saját elveikhez és távol áll tőlük, hogy elismerjék, adott esetben csak mélyen átgondolják, miért vélekednek másként a többiek. 

Ikrek

Ettől kapnak frászt a szeretteid: Ha csendben vagy

Ha Ikrek vagy, az szinte azonnal látszik rajtad: mindened a kommunikáció, szeretsz beszélgetni, nyitott és kedves vagy és iszonyatos mennyiségű energiával rendelkezel. Nem csoda, ha a környezeted azonnal aggódni kezd, amikor véletlenül egy kicsit csendesebb és visszafogottabb leszel – azonnal elkezdenek aggódni, hogy beteg leszel, esetleg lelki gondod van… Abban biztosak, hogy valami nem stimmel.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást