Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted

Kos

Ha szerelemről van szó, a Kosokat többnyire sztoikus nyugalom jellemzi. Sokan nyersnek és humortalannak tartanak, de aki jobban megismer, sokat tud veled együtt nevetni. Flörtölés során gyakran szarkasztikus és gúnyolódó vagy, de szurkálódásaidat nem szabad komolyan venni, ugyanis ez annak a jele, hogy tetszik számodra a másik.

Bika

Ha Bika vagy, többnyire analitikus és vizsgálódó szemlélet jellemez, gyakran vagy cinikus. A szavak embere vagy, egyenesség jellemez, mindig kimondod azt, ahogyan érzel. Egyből megtalálod, mi az, ami különlegessé teszi a másikat, bókolni nem szoktál, de ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a másikat.

Ikrek

Az Ikrek néha nagyon makacsak, ám mégis vidámak és rendkívül szórakoztatóak. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg szeretsz flörtölni és ölelkezni még akkor is, ha nem vágysz komoly kapcsolatra. Őszinte vagy, ami a szíveden, az a szádon. Szeretsz ismerkedni, de ritkán kötsz szoros barátságokat.

Rák

A Rákok az összes csillagjegy közül a legromantikusabbak. Talán kissé régimódi vagy az udvarlás és az ismerkedés terén, de ezzel nincs semmi baj. Szeretsz virágot és aprócska ajándékokat kapni, és azt sem bánod, ha szerelmed egy kedves üzenetet tartalmazó cetlit is küld hozzá. Soha nem felejted el az évfordulókat és a szeretteid születésnapját, és természetesen a szereteted jeléül mindig megleped őket valamivel.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor az érzelmek terén merész, szenvedélyes és domináns jellem vagy. Szereted a másikat birtokolni, és legyen szó barátságról vagy szerelemről, mindig meghúzod a határokat. Egy saját kis világot építesz magad köré, szereted, ha mindig te vagy a központban. Nem tűröd az unalmat, mindig új dolgokra vágysz.

Szűz

Ha Szűz vagy, aprólékosság jellemez, mindig tökéletesnek mutatod magad. Nehéz megtalálni a hibáidat, törekedsz rá, hogy mások fel ne fedezzék furcsaságaidat. Ezt az oldaladat csak azoknak engeded láttatni, akiket tényleg szeretsz. Ha szeretteiddel vagy, felhagysz azzal, hogy hibátlannak tűnj, körükben képes vagy ellazulni.

Mérleg

Ha Mérleg vagy, akkor igazán megbízható és hű barát vagy. Mindig ott vagy szeretteid mellett, ha szükségük van rád, és igyekszel az életük szerves része lenni. Önfeláldozó vagy, a kedvükért mindent képes vagy elviselni, például még azokat a zeneszámokat is végighallgatod, amelyeket utálsz, de a barátaid szeretnek.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, akkor lobbanékony vagy és könnyen tűzbe jössz. Szeretsz kacérkodni, a flörtölést mesteri módon műveled. Fontos számodra a testiség, ugyanakkor képes vagy mély érzelmekre is. Azokkal jössz ki igazán jól, akikkel órákig tudsz beszélgetni az élet nagy dolgairól. Velük szoros barátságokat köthetsz.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Amennyiben Nyilas csillagjegyű vagy, akkor barátságosság, közvetlenség és gyengédség jellemez. Fontos számodra a fizikai érintkezés, szeretsz közel ülni azokhoz, akiket szeretsz. Gyakran ölelkezel és puszit is szívesen adsz másoknak. Szereted, ha olyan emberek vesznek körül, akiket valóban mély érzések kötnek hozzád.

Bak

Ha Bak csillagjegyű vagy, türelem és félénkség, zárkózottság jellemez. Nehezen nyílsz meg, sokat kell nálad próbálkoznia annak, aki meg akar alaposan is ismerni. Logikusan gondolkozol, földhözragadtság jellemez. Őszinte vagy, mindig kimutatod lelkesedésedet, legyen szó egy jó ötletről vagy egy szimpatikus srácról. Rossz tulajdonságod, hogy soha nem hallgatsz másokra.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, akkor kissé bizonytalan, nehezen kiszámítható jellem vagy. Csak azok sejthetik, mi jár a fejedben és mit érzel, akik valóban jól ismernek. Nagyon keveseket engedsz magadhoz közel, ám akivel ez megtörténik, azt utána soha nem engeded el. Szereted a másikat megajándékozni, legyen szó bármilyen apróságról, mindig megleped a párodat.

Halak

A Halak az egyik legromantikusabb és legérzelmesebb csillagjegy. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor valószínűleg képtelen vagy rejtegetni az érzelmeidet. Művészi hajlamaid vannak, lehetséges, hogy néha még verseket is írsz. Sokszor kézzel készített ajándékokkal leped meg szeretteidet, amelybe szívedet-lelkedet beleadod.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást