Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted. Magadra ismersz?

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted. Magadra ismersz? / 3. oldal

Nyilas

Amennyiben Nyilas csillagjegyű vagy, akkor barátságosság, közvetlenség és gyengédség jellemez. Fontos számodra a fizikai érintkezés, szeretsz közel ülni azokhoz, akiket szeretsz. Gyakran ölelkezel és puszit is szívesen adsz másoknak. Szereted, ha olyan emberek vesznek körül, akiket valóban mély érzések kötnek hozzád.

Bak

Ha Bak csillagjegyű vagy, türelem és félénkség, zárkózottság jellemez. Nehezen nyílsz meg, sokat kell nálad próbálkoznia annak, aki meg akar alaposan is ismerni. Logikusan gondolkozol, földhözragadtság jellemez. Őszinte vagy, mindig kimutatod lelkesedésedet, legyen szó egy jó ötletről vagy egy szimpatikus srácról. Rossz tulajdonságod, hogy soha nem hallgatsz másokra.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, akkor kissé bizonytalan, nehezen kiszámítható jellem vagy. Csak azok sejthetik, mi jár a fejedben és mit érzel, akik valóban jól ismernek. Nagyon keveseket engedsz magadhoz közel, ám akivel ez megtörténik, azt utána soha nem engeded el. Szereted a másikat megajándékozni, legyen szó bármilyen apróságról, mindig megleped a párodat.

Halak

A Halak az egyik legromantikusabb és legérzelmesebb csillagjegy. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor valószínűleg képtelen vagy rejtegetni az érzelmeidet. Művészi hajlamaid vannak, lehetséges, hogy néha még verseket is írsz. Sokszor kézzel készített ajándékokkal leped meg szeretteidet, amelybe szívedet-lelkedet beleadod.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást