Életmód / Ezotéria

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted

Kos

Ha szerelemről van szó, a Kosokat többnyire sztoikus nyugalom jellemzi. Sokan nyersnek és humortalannak tartanak, de aki jobban megismer, sokat tud veled együtt nevetni. Flörtölés során gyakran szarkasztikus és gúnyolódó vagy, de szurkálódásaidat nem szabad komolyan venni, ugyanis ez annak a jele, hogy tetszik számodra a másik.

Bika

Ha Bika vagy, többnyire analitikus és vizsgálódó szemlélet jellemez, gyakran vagy cinikus. A szavak embere vagy, egyenesség jellemez, mindig kimondod azt, ahogyan érzel. Egyből megtalálod, mi az, ami különlegessé teszi a másikat, bókolni nem szoktál, de ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a másikat.

Ikrek

Az Ikrek néha nagyon makacsak, ám mégis vidámak és rendkívül szórakoztatóak. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor valószínűleg szeretsz flörtölni és ölelkezni még akkor is, ha nem vágysz komoly kapcsolatra. Őszinte vagy, ami a szíveden, az a szádon. Szeretsz ismerkedni, de ritkán kötsz szoros barátságokat.

Rák

A Rákok az összes csillagjegy közül a legromantikusabbak. Talán kissé régimódi vagy az udvarlás és az ismerkedés terén, de ezzel nincs semmi baj. Szeretsz virágot és aprócska ajándékokat kapni, és azt sem bánod, ha szerelmed egy kedves üzenetet tartalmazó cetlit is küld hozzá. Soha nem felejted el az évfordulókat és a szeretteid születésnapját, és természetesen a szereteted jeléül mindig megleped őket valamivel.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást