Család / Életmód

Családbarát kutyát szeretnétek? 7 fajta, akik imádják a gyerekeket

Családbarát kutyát szeretnétek? 7 fajta, akik imádják a gyerekeket

1. Cavalier King Charles spániel

Ez a tündéri spániel tökéletes választás kis (és nagy) gyermekes családok számára, hiszen igazán nyugodt, kedves, barátságos természettel rendelkezik. Nagyon szereti a társaságot, és szuperül kijön az emberekkel, a gazdiját pedig egyenesen imádja.

Ugyanakkor érdemes tudni, hogy nem igazán kedveli az olyan játékokat, mint a kötélhúzás vagy a bírkózás, így inkább a nyugodtabb lelkületű gyerekek mellé jó választás.

2. Golden Retriever

Nem véletlen választják olyan gyakran ezt a kutyafajtát, hiszen messze híres kedves, barátságos természetéről.

Kimondottan nyugodt típus, akit nem lehet kihozni a sodrából, és mindenre nyitott; ha éppen otthon üldögéltek délután, neki az is jó, de ha kirándulni mentek, azt is lelkesen fogadja.

Ráadásul emellett nagyon okos, és könnyen tanítható mindenre, a gyerekeket pedig egyenesen imádja. Türelmesen viseli, ha a farkát húzzák vagy a fülével játszanak, épp ezért az egyik legjobb családi kutya!

3. Labrador

Akárcsak a Goldenek, úgy a Labradorok is remek családi kutyák! Nagyon megbízható típusról beszélünk, amelyik kimondottan türelmes, és nagyon fogékony az újdonságokra, így szinte bármit meg lehet tanítani neki, nagyon gyorsan.

Kimondottan lelkes, ha játékról van szó, ezért a kertes házakban érzi jól magát igazán, ahol lehet frizbizni és labdázni akár egész délután. Nem véletlenül választják ezt a fajtát olyan gyakran segítőkutyának is!

1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  Sziklai Szabolcsné
  2020.12.24., 15:07

  MINDEN KUTYA CSALÁDBARÁT – CSAK IGAZI CSALÁD KELL HOZZÁ!
  Ne vásárolj kutyát, ments meg inkább, egy életre hálás szeretetet kapsz!

  Válasz

Írj egy hozzászólást