Bipoláris a párom – ilyen hatással volt a kapcsolatunkra

Bipoláris a párom – ilyen hatással volt a kapcsolatunkra

Címlap / Életmód / Lélek / Bipoláris a párom – ilyen hatással volt a kapcsolatunkra / 2. oldal

10 nap különlétet randi követett és végre sikerült beszélgetnünk. Igyekeztem én és mások is rávenni arra, hogy menjünk egy pszichiáterhez, hiszen ő is érzi, hogy valami nincs rendben, hátha okosabbak leszünk és találunk számára megoldást.

Ez így is lett. Sikerült felállítani a doktornak a diagnózist és átsegítette a páromat és minket is a mániákus részt követő depresszión. Beállított egy ideiglenes gyógyszert.

Habár én kifejezetten ódzkodom a gyógyszerek használatától, de ez esetben be kellett ismernem, nincs más választás. Meglepetésemre segített.

Sikerült megoldást találni

Azóta 5 hónap telt el és visszakaptam a szerelememet, a gyerekeim apját.

Figyelünk a rendszeres táplálkozásra, a megfelelő alvásra és a közös minőségi idő eltöltésére is.
Én kezdtem el dolgozni, mivel ő a munkahelyén felmondott még a mániákus stádiumban. Ő vigyáz a kicsikre. Ez a szerepcsere mind a kettőnknek hasznunkra vált, hiszen azóta jobban átérezzük egymás helyzetét és nagyobb a harmónia.

Meglepő, de rengeteg kapcsolat megy a bipolaritás miatt tönkre úgy, hogy a felek nem is tudnak arról, hogy a nagy változások hátterében ez a betegség áll. Ha a párunk teljesen kivetkőzik magából és számunkra indokolatlan döntéseket hoz, rengeteg energiával, kevés alvással tengeti napjait, akkor semmiképp se féljünk külső segítséget kérni. Az életünk a tét. Szüksége van rád, a szeretetedre és a türelmedre ahhoz, hogy ismét teljes, egészséges életet tudjon élni, ezáltal te is.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást