Esküvő / Párkapcsolat / Szerelem

Bemutatjuk a 2015-ös esküvői sminktrendeket

Bemutatjuk a 2015-ös esküvői sminktrendeket

Egy esküvői smink esetében nagyobb elvárásaink vannak, mint egy egyszerű hétköznapi smink esetében. Jogosan! A fő szempont az, hogy legyen a kreáció tartós, de mégse legyen maszk hatású. Nézzen jól ki a képeken, ne legyen művi. Legyen a smink olyan, hogyha 20 év múlva elővesszük a képeket, még akkor is tetsszen, mikor újra meglátjuk magunkat. És nem mellesleg, kövesse aktuális divatot is.

De mi is a 2015-ös menyasszonyi sminktrend?  

Nyilván vannak trendek, amelyek az esküvőnkön befolyással bírnak a sminkünk kiválasztására.

Viszont általánosságban elmondható, hogy az esküvői smink az, aminél inkább a nagy klasszikus stílus jellegzetességeit jelenítjük meg az arcunkon. Trendek jönnek-mennek, de van jó néhány olyan időtálló smink, amivel biztosan nem lőhetsz mellé.

Érdemes szem előtt tartani, hogy az esküvői smink markánsabb, mint amit hétköznap viselünk, de visszafogottabb, mint egy partismink. Ahhoz, hogy a középutat megtaláld, mindig kérd ki szakember segítségét.

Az örök érvényű füstös szem egy esküvői sminknél is jól mutat, ráadásul ez az a kategória, amit rengeteg módon, sokfajta színnel el lehet készíteni.

Néhány ember a füstös smink hallatán egyből a fekete színre gondol, holott ez csak egy átfogó név, amit bármilyen világos színnel is el lehet készíteni. A másik kedvenc és szintén időtálló esküvői smink a tusvonallal kombinált változat, ami talán sosem megy ki a divatból.

A tusvonal esetében csak a vonal vastagsága és stílusa az, ami az évek alatt változhat. Ha esküvői sminkről beszélünk, akkor én mindig a Föld színeit javaslom, persze lehet kombinálni valami korallos vagy rózsás árnyalattal is, de inkább a natúr színekből álló palettám kerül előtérbe.

Ha kedveljük az erős színt az ajkunkon a hétköznapokban, akkor az esküvőnk napján is maradhatunk ennél a szokásunknál, hiszen ez sem fog kimenni a divatból. Bár még mindig nincs elég bevállalós menyasszony, aki kifejezetten kérné, hogy erős színű ajkakat fessünk neki a nagy napon.

Amit bizton kijelenthetek, hogy a csillogós szájfény manapság egy esküvőn nagyon nem trendi. Ezzel a viselettel egyetemben a csillámpor sem dívik már az idei évben.

Photo: Csirke István
Modell: Domokosné Varga Tünde
Smink/haj: facebook.com/nesbumakeup

Mi is a menete a próbasminknek?

Idén a sminkstúdióm már nagyban az esküvői próbasminkek lázában ég, amit bevallok, nagyon imádok. Először is a menyasszony ízlésének megismerése a legfontosabb, ezek után elkezdődik a varázslás. Mindig egy natúr sminkkel kezdünk, majd ezt az alapot turbózzuk fel körülbelül három erősítésen keresztül.

Minden fázisban fénykép készül, csak ezután haladunk egy erősebb szintre. Az elkészült fényképek közül a munka befejezte végén választjuk ki azt a sminket, amiben a legjobban érezte magát a menyasszony.

Hiszen az lesz a legtökéletesebb smink!

Gyönyörű virágdíszek otthonra vagy esküvőre is: így készítsd el őket
Galéria / Gyönyörű virágdíszek otthonra vagy esküvőre is: így készítsd el őket

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást