Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Címlap / Életmód / Ezotéria / Bak a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől / 3. oldal

Bak – Nyilas

Nem könnyű ez a kapcsolat egyikőtöknek sem. A nyilas szellemes, örök optimista, aki folyton jár-kel a világban – ezzel szemben te inkább visszahúzódsz, és befelé fordulsz.

Persze, ha szerelembe esel, akkor nagyon jól tud esni, hogy a nyilas nem adja fel és állandóan próbálkozik elnyerni a szívedet. Az biztos, hogy nem indul könnyen a ti kapcsolatotok és bizony megeshet, hogy nem is juttok el túl sokáig.

Bár felnézel a nyilasra személyisége és nyitottsága miatt, és a magad módján igyekszel, nem igazán tudja rád ragasztani a világnézetét. Ez őt is zavarja és téged is.

A kérdés már csak az, hogy ez a probléma milyen mértékű! Ha nem olyan nagy, akkor jó párost alkothattok, de ellenkező esetben a nyilas fel fogja adni a próbálkozását, téged pedig ez igazából nem fog olyan őrült módon zavarni.

Bak – Bak

Bakként egy igazi bakra fogsz a legjobban hasonlítani, de még így is előfordulhat, hogy nem fogtok teljesen összepasszolni. Ennek oka az, hogy mindketten a racionalizmus hívei vagytok, ezért a ti kapcsolatotok lehet, hogy sokkal inkább praktikus alapokon nyugszik, nem pedig érzelmileg lesz igazán stabil. Márpedig akadnak olyan helyzetek az életben, amikor utóbbi jóval fontosabbnak bizonyul.

Kapcsolatotok mellett szól, hogy nem igazán unjátok meg egymást: már eleve sok-sok év kell ahhoz, hogy kicsit is feloldódjatok a másik társaságában, és folyton találtok új, addig ismeretlen tulajdonságokat, gondolatokat a másik személyiségiben.

Maximalizmusotok is támogat benneteket, általában könnyebben elviselitek a munkamániát és a pénzorientáltságot egymástól, mint a többi jegy tőletek.

Bak – Vízöntő

Kis eséllyel fordulhat köztetek komolyra a dolog, bár ez nem azt jelenti, hogy nem bukkanhattok egymásra. Rátok leginkább az „ellentétek vonzzák egymást” alapelv illik, az viszont már problémás, hogy ez hosszútávon is működtetni tudja-e a ti – minden valószínűséggel – konfliktussal teli kapcsolatotokat.

Nem szívesen beszéltek az érzelmeitekről, de az biztos, hogy ellentétesek az elképzeléseitek az élethez való viszonyulásról. Míg te nagyon realista vagy, addig a vízöntő inkább érzelmi-szellemi alapon működik, és rossz hatással lehet rá a te alaphangulatod. Téged viszont zavar, hogy mogorvának és távolságtartónak tart, mert nem ilyennek látod magadat.

Mellettetek szól, hogy könnyen egymásra hangolódhattok, ha lecseng a kezdeti őrület, és már nem lángoló szerelemre, hanem komoly kapcsolatra vágytok.

Bak – Halak

Jó párost alkothattok, mert kiegészítitek egymást. A halak nagyon érzelmes lény, finoman ráhangolódik a rezgéseidre, és minden áron megpróbál meghódítani, meglágyítani. Ez neked imponál, és fel is tűnik, mennyire kitartó.

Mivel jól alkalmazkodik és idomul hozzád, úgy érzed, benne végre olyan partnerre akadtál, aki elfogad és megérti, miért gondolod azt, amit, miért cselekszel úgy, ahogy. Záros időn belül fel tudsz oldódni mellette, és végre te is teszel azért, hogy háttérbe szoruljanak a gátlásaid.

Egyetlen dolog vethet véget a kapcsolatotoknak, ha túlzásba viszed a morgolódást és az övön aluli megnyilvánulásokat, mert ezekre a halak nagyon érzékeny.

De jó esély van rá, hogy nem viselkedsz így azzal, aki ennyire sokat tett azért, hogy te is megnyílhass egy kapcsolatban.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást