Az Intimázs oldala segít megtalálni a harmóniát önmagunkkal

Az Intimázs oldala segít megtalálni a harmóniát önmagunkkal

Címlap / Életmód / Lélek / Az Intimázs oldala segít megtalálni a harmóniát önmagunkkal

Mai, rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut az emberi kapcsolatainkra és sajnos saját magunkra is. Az intimazs.hu pontosan erre a problémára kínál megoldást, ám ez sokkal többet takar egy megnyugtató masszázsnál.

Visszatalálni a helyes útra nem mindig egyszerű, ám az intimázs szolgáltatásai ehhez remek eszközt jelentenek. Ahhoz, hogy egy-egy ilyen alkalom elérje célját, ellazultságra és felszabadult pszichére van szükség. A feloldódásban óriási segítséget jelent a masszázst megelőző terápiás célú elbeszélgetés, melynek során felszínre kerülhetnek azok a gondolatok, amiknek hála mélyebb kapcsolatba kerülhetünk önmagunkkal.

A tantra masszázs ősi módszere segít fejleszteni önismeretünket

Már a régi idők keleti bölcsei is megfigyelték, miszerint minél kevésbé vagyunk harmóniában önmagunkkal, az annál kevésbé találjuk meg az egyensúlyt a minket körülvevő világgal is. A tantrikus masszázs célja éppen a belső energiáink átcsoportosításában rejlik. A

mint megtanuljuk kezelni, sőt, megtartani ezeket, úgy érhetünk el egy idilli állapotot, ehhez azonban teljes átszellemülésre és odaadásra van szükség. A módszer gyengéd, egész testre kiterjedő érintések tökéletes rendszeréből áll. A gondosan megtervezett mozdulatok felszabadítják a mélyen bennünk lapuló vágyenergiát, amit aztán a gyógyulási folyamathoz használhatunk fel.

Kellő időben alkalmazva a tantra mellett a Lingam, illetve a Jóni masszázs segítségével érhető el teljes siker. Ezeknek a célja ugyanakkor soha nem a vágy beteljesülése, hanem a belső erő visszaszerzése és annak megtartása. Az intimazs.hu ebben segít és ennek előnyeit a mindennapok során is élvezhetjük.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást