Életmód / Ezotéria

Ez az aurád színe a csillagjegyed szerint és ezt árulja el rólad

Ez az aurád színe a csillagjegyed szerint és ezt árulja el rólad

Az auránk színe sokat elmond rólunk és már a horoszkópunk is meghatározza az árnyalatát, hiszen minden csillagjegy másféle energiát sugároz. Az aura színe a csakráink hét színéhez köthető. Nézzük, mi az aurád színe a csillagjegyed szerint és mit árul el rólad.

Kos – Égővörös

A Kos tüzes temperamentumáról híres és arról, hogy megszállottan keresi a kalandokat, így nem csoda, ha aurája színe is az égővörös.

A piros színt olyan tulajdonságokkal hozzuk összefüggésbe, mint az agresszió, erős akarat, versengés, szexualitás és szenvedély.

Van olyan Kos, akikben mindez ne lenne meg?

Bika – Erdő zöld

A természetszerető Bika színe az erdő zöldje, hiszen a jegy szülöttei érzéki emberek, akik erős gyógyító energiával is rendelkeznek.

A zöld szín nemcsak nyugtat, hanem arra is jó, hogy a legjobbat hozza ki az emberekből és a Föld jegyű Bikák szilárd természete hajlamos erre.

 

Ikrek – Tündöklő sárga

Az Ikrek szeretnek szórakozni, optimisták és pozitív hozzáállásuk szépen tükröződik élénksárga aurájukban.

Egész életükben kapcsolatban maradnak gyermekkori, játékos énjükkel és az élet iránti lelkesedésük sosem lankad.

Rák – Pink

A Rák mindig szerelmes, igazi javíthatatlan romantikus. Aurájuk színe rózsaszín, ami a szeretetet, odaadást és a romantikát szimbolizálja.

A pink árnyalat remekül jellemzi együttérző, gyengéd személyiségüket.

További csillagjegyek a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán – Vérnarancs

A Vöröses narancs a Nap színe, ami tökéletesen passzol a fenséges Oroszlánhoz.

Ők a világ urai, ezért ez az árnyalat tükrözi egójukat és határtalan önbizalmukat.

Mindenben a legjobbak akarnak lenni és mindig győzni szeretnének, ezzel a tulajdonságukkal is rezonál a vérnarancs mély színe.

Szűz – Királykék

Az intellektuális Szűzhöz komoly szín illik és ez nem más, mint a szépséges királykék.

Mivel gyakorlatias és logikus személyiség, aki remekül kommunikál, olyan árnyalat veszi körül, ami ezt tökéletesen átadja. A Szűz nem szokott mellébeszélni, mindig tisztán és célratörően fejezi ki magát, pont úgy, mint ez az erőteljes tónus.

 

Mérleg – Zöldeskék

A Mérleg számára nagyon fontos a szépség és a dolgok esztétikája, így természetes, hogy az aurájuk is egy figyelemreméltóan gyönyörű szín.

A zöldeskék remekül jellemzi a nyugodt és diplomatikus személyiségű Mérleget, illetve a zöld és a kék egyensúlya is tökéletes harmóniát alkot.

Skorpió – Indigókék

A Skorpió intuitív, szenvedélyes és felettébb titokzatos is. Az indigó egy misztikus szín, ami azt sugallja, hogy mélyebbre kell néznünk ahhoz, hogy lássuk az igaz valót.

Ez a mély, sötétkék tónus a remek érzékelő képesség és a bölcsesség színe is.

További csillagjegyek a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas – Élénk narancs

A Nyilas vad és kalandor jellemét a vibráló narancs árnyalat tökéletesen jellemzi.

Szilárd, megrendíthetetlen önbizalma és kreatív oldala mellett kitartása is csodálatra méltó, a narancs izzás pedig arra is utal, hogy állandóan az újat keresi.

Bak – Mélyvörös

A kitartó Bak aurája mély vörös színben vibrál, mely tökéletesen jellemzi törtető, elhivatott és leleményes személyiségét.

Ő egy igazi túlélő, aki a legnehezebb időszakban is képes helyt állni és akinek végtelen erejét méltón mutatja az izzó vörös.

 

Vízöntő – Világoszöld

A Bikával ellentétben a Vízöntőt a zöld világos, élénk árnyalata jellemzi, mert magasabb hőfokon ég és ez az aurájában is megmutatkozik.

Segítő szándékú és gyógyító ereje a legerősebb az összes csillagjegy közül és élen jár akkor is, ha valami komoly változást kell előidézni.

Halak – Bíbor

A Halak intuitív, ösztönös személyiség, akit élénk képzelőerővel áldott meg a sors és ezt ibolyaszínű, lilás aurájuk szépen reflektálja.

A bíbor az az árnyalat, ami az álmodozásra hajlamos emberek sajátja, és ez a Halakra is jellemző, hiszen ők is gyakran menekülnek a valóság elől az ábrándozásba.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást